Evet arkadaşlar yarın sabah buluşuyoruz. Buluşma yeri PaintSing a varmadan 20 önce solda kalıyor. Gelenler mutlaka görecektir normalde off-road organizasyonlarının yapıldığı yer. Sabah vesait işini çözersem geleceğim. Saygılar
31.12.2011 Yılın son Buluşması ve Yeni Yıla Hazırlık
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7152/6601552699_930bf64e12_b.jpg]
-
benim silah çalındığı için ben uzun süre kolay kolay uramam gerçi silahı çok getirmesemde olsun
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilemem -
benim silah çalındığı için ben uzun süre kolay kolay uramam gerçi silahı çok getirmesemde olsun
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilememÇok geçmiş olsun kardeşim. Öyle zillah çalındı diye uğramamazlık yaparsan küllahları değişirik haberin olsun. Biz Ankaralılara pcp mi yok, sen gel yeter. Saygılar
-
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilememFurkan geçmiş olsun, silah nerde çalındı?
-
yarın sabah 9 gibi ordayım 2011 son buluşmasını yapalım
-
Nasipse yarin geliyorum.
-
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilemem
Gençmiş olsun kardeşim.1 ocak sabahı veya öğleden sonra giden olursa ben de uğramak niyetindeyim, saygılar.
-
Gençmiş olsun kardeşim.1 ocak sabahı veya öğleden sonra giden olursa ben de uğramak niyetindeyim, saygılar.
Furkan geçmiş olsun, silah nerde çalındı?
Çok geçmiş olsun kardeşim. Öyle zillah çalındı diye uğramamazlık yaparsan küllahları değişirik haberin olsun. Biz Ankaralılara pcp mi yok, sen gel yeter. Saygılar
herkese teşekkür ederim
mehmet abi en az 2 hafta uruyamam ama sonra bakarım elimde bir sürü cepane birikti uzun süre de tüfek almayı düşünmediğim için getiririm silah enson yanınıza uğradığım gün ev boştu akşam 23 de eve gittik durum vahim ama neyseki çok bi zaiyat yok bi bilgisayar bide tüfeğim -
Çok Geçmiş olsun seni tanımasamda mesajlarını yorumlarını takip ediyordum gerçekten çok üzüldüm bu talihsiz olay içinn..neyse sağlık olsun Allah daha kötülerinden korusun arkadaşlarında dediği gibi sana silahmı yok ;)..
HER İŞ'de BİR HAYIR VARDIR...
-
Geçmiş olsun Furkan, Çalan kendini vursun
-
Sabah 10 gibi ben de gelirim Yusuf Abiyle beraber. Piknik tüpü, çaydanlık, çay ...vs getireceğim Kendi çayımızı yapar içeriz, muhtaç değiliz kimseye. Mümkün olduğunca hedef getirelim ( sincap, tavşan, karton kutu... vs. ) arai büyük, isteyen tediği mesafeye atış yapabilecek yarın. Çok daha eğlenceli olacak bence. Bakarsın sucuk felan da yaparız talep doğrultusunda
-
Furkan geçmiş olsun kardeşim.Ben pazar gelmeyi düşünüyorum.tabi hava el verirse.
-
Evde çaydanlık yok arkadaşlar, var aslında da biri porselen diğeri ketıl. Evinde çaydanlığı olan varsa getisin, ben çay, şeker ve piknik tüpü alacam.
-
"mehmet abi en az 2 hafta uruyamam ama sonra bakarım elimde bir sürü cepane birikti uzun süre de tüfek almayı düşünmediğim için getiririm silah enson yanınıza uğradığım gün ev boştu akşam 23 de eve gittik durum vahim ama neyseki çok bi zaiyat yok bi bilgisayar bide tüfeğim"
Furkan Kardeş;
Çok geçmiş olsun, vay be kansızlara bak. İnşallah 2900 PSI bir taraflarında patlar...
-
Biri SUCUK mu dedi?????????? Saygılar
-
Evet sanırım birileri sucuk dedi... Bu sefer Bursa'dayım, buraya daha da çabuk geliyor o kokular...
-
Merhabalar,
Öğlen üzeri gelebileceğim ben de...
Air Ranger i denemem lazım
Görüşmek üzere...
-
Çaydanlığı bulursak getiririz
-
Ben çarşamba günü kasığımdaki fıtıktan ameliyat olduğum için malesef yokum sizlere iyi eğlenceler, herkesin yeni yılını kutlarım.
-