uzun süredir araştırıyordum, evladiyelik bir yaylı almak için.
diana markası çok sağlam ve güvenilir diye yüzlerce yorum okudum gerek türk gerekse çeviri yaptığım yabancı sitelerde.
alacağım tüfek kesinlikle 5.5 mm olmalıydı, güç önemliydi, isabet önemliydi, en önemliside 3-5 bin atışta dağılmayacak, uzun süreler sorunsuz kullanabileceğim bir silah sahibi olmaktı.
HW97K ve TX200 ü güç yüzünden eledim. çünkü modifiye yapmayı düşünmüyorum, silahın kesinlikle kurcalanmasını istemiyorum
dianalardan mod 54 airking, mod 460 magnum ve 350 magnum arasında kaldım bir süre,
airking geri tepmesiz fakat gücü diğerlerine nazaran düşük, ağır bir silah, ayrıca kurma kolu siistemi uzun vadede sorun yaratabilir oldugunu araştırdım. ayrıca fiyatı pahalı
460 magnum, hafif kompakt, güçlü fakat, gücü yine 350 magnum kadar değil, ayrıca 460 ında kurma kolu problemleri çıkardığını okudum.
geriye 350 magnum kaldı, isabeti ve gücü çok beğeniliyor, kullanımı kolay kırma sistem, mekanik aksam en basiti oldugu için en dayanıklısı içlerinde 350 seçilmiş.
ağırlıgıda makul sayılır 3.8kg .
birde magnumun superior versiyonunu buldum tüfek 2011 üretim lüx 1 ci kalite ceviz kundak,
0 alacağım için fiyat olarakta en ekonomik olanı.
tüfeği bu hafta alacağım, ancak arasıra 460 magnum kafamı kurcalamıyor değil, sizce ?