havada, karada, karda, ayazda, yaşda, çamurda, dağda, tepede,
her koşul ve şatta,
buluşan tek takım... ANKARA TEAM.!!
8 mart 2008 ankara buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben Perşembe-Cuma İstanbul'dayım, yorgun olmazsam gelirim tabiiki
-
havada, karada, karda, ayazda, yaşda, çamurda, dağda, tepede,
her koşul ve şatta,
buluşan tek takım... ANKARA TEAM.!!Yakında cok kalite bir bulusma gelcek cukurova team den.Eskiye dönecez kısmetse küllerimizden yeniden doğduk coming soon
-
Nazar etme ne olur buluş senin de olur Ben de gelirim yine, HW97K ile oynadım biraz denemem gerek yine duramıyorum bu ara kurcalamadan
-
hw 97 de obüs gibi olmuştur ...
-
bu buluşmada yer almayı istiyorum bi terslik çıkmazsa, yol düşündürüyor sadece biraz, araç var ama oturduğum yere çok ters tabi mekan alternatifsiz olunca katlanıcaz sanırım. virüsü kaptık bikere.
-
Kanbersiz düğün olmayacağına göre... Birde Muratın emanetide bende onuda iletmem lazım... Uniformannnnnn hala bendeee
-
Terslik olmazsa ben de gelirim...
-
Arkadaşlar, ben bu hafta aranızdaki yerimi alamıyacağım Gelecek haftalarda umarım görüşürüz...
-
bu arada Trou6le görünmez oldun, yoksa İngiltere'den gelen pelletlerini bitiririz diyemi gelmiyorsun ?
-
Bende gelmeyi deneyeceğim ama söz veremiyorum malum çalışıyorum cumartesi günleri
-
Allah'tan bir mani olmazsa oradayım
-
bu hafta başlık biraz erken açılmış , zaman çok olunca kestirmek zor ama çok büyük bi aksilik olmadığı sürece bende ordayım
-
bende geliyoruuuummmmmm uzun bi aradan sonra...
-
bende geliyoruuuummmmmm uzun bi aradan sonra...
helal
-
tüm yazılanlar silinmiş.:(
-
Kamuran benim yazdıklarım silinmiş işte sen geçen yazamadığına üzülmüştün, hadi bu sefer cumartesiyi sen tekrar yaz
-
bu arada Trou6le görünmez oldun, yoksa İngiltere'den gelen pelletlerini bitiririz diyemi gelmiyorsun ?
Ya bu mesajı az evel okudum forumda haber verme özelliği olsa iyi olucak,pelletler bitsin öyle gelecem Ankara team e burdan içten bir mesaj vereyim ben biraz hassas bir tipim böyle topluluklarda hava biraz kasvetli oldumu ben herkesden fazla gerilirim bilmem anlatabildimmi...
-
Ya bu mesajı az evel okudum forumda haber verme özelliği olsa iyi olucak,pelletler bitsin öyle gelecem Ankara team e burdan içten bir mesaj vereyim ben biraz hassas bir tipim böyle topluluklarda hava biraz kasvetli oldumu ben herkesden fazla gerilirim bilmem anlatabildimmi...
yok anlayamadım, ne kasveti var havada?
-
kasvet havadan değil insanın içinden gelir her zaman mutlu olmak lazım.
-