Buraya daha fazlasını yazmak hata olur sadece herkesin göreceği şekilde dikkat çeksin istedim belki bir buluşmada yüzyüze konuşulsa daha sağlıklı olacakdır zaten ne kastetiğimi anlayanlarda var bir şekilde konuşuruz,bu arada sizler için pellet saklıyorum merak etmeyin...
8 mart 2008 ankara buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kasvet havadan değil insanın içinden gelir her zaman mutlu olmak lazım.
Ben mutsuzum demedim ki ama polyanna olunsa onun adı safdillik olur forum çökmeden bişiler yazmışdım ama yollayamadım neyse artık konusuruz bir ara...
-
Yakında cok kalite bir bulusma gelcek cukurova team den.Eskiye dönecez kısmetse küllerimizden yeniden doğduk coming soon
S ende gelecenmi?
-
S ende gelecenmi?
Bilmem gelirim heralde hani ankara team resim yokmu merakla bekliyoruzz
-
hafta içi hava ne güzeldi hafta sonu yaklaştı gene bozdu, cumartesi yağmasa bari kaşıntı tuttu beni
-
Ben bu hafta sonu müsait değilim, bizim baldızı evlendiriyoruz.
-
- Resmi Gönderi
Desene baş ağrıların azalacak.
-
Allah mesut etsin
-
Allah mesut etsin.
-
sağolun zaten hava da bozdu tadı olmazdı bu hafta.
-
Allah mesut etsin
Bu arada 15 Mart c.tesi günü hava yağışlı ve 7 derece olacak buluşma için ön fikir veriyim dedim....Dününceleriniz nelerdir? -
Allah mesut bahtiyar etsin abi.
Bu hafta hava kapalı aslında bu hafta çok istiyodum buluşma olmasını ama hava nedeniyle olmaz gibi geliyo. neyse bu haftada uyurum artık
-
valla arkadaşlar bir buluşma olsa da ben de gelsem. sizden tecrübe edinsem ankara takımı olarak. yakın takipteyim ilk buluşmanızda yapışacam
-
- Resmi Gönderi
[map]mühye[/map]
-
valla arkadaşlar bir buluşma olsa da ben de gelsem. sizden tecrübe edinsem ankara takımı olarak. yakın takipteyim ilk buluşmanızda yapışacam
Çok yakında yine buluşmalarımız olur bekleriz
-