Hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle.
airarms s510
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kazasız, sorunsuz, zevkle kullanın
-
Allah hepinizden razı olsun,Daha iyileride hayırlısıyla sizlere nasip olsun
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız, keyifle kullanmanızı dilerim.
-
Evet uzun araştırmalar,ve incelemeler,forumdaki tavsiyeler sonucunda İlk PCP tüfeğimi aldım.....
Bu bendeki, silahlara karşı olan bir aşk!!!!,Syn skywagon ve Tuncay hocamla 22 ocakta buluşmamız sonucunda...
ki Syn ''1256549'' tuncay hocamın söylediği gibi bağımlılığın ilk aşısını yapıldıktan sonra,alındı,
Air Arms s510 bugün kargoya verilmiş,Allahtan bir şey olmazsa 2 gün sonra elimizde,bakalım bundan sonra bu aşk
nasıl devam edecek.
Syn ''skaywagon'' cem kardeşime ve Syn erdinç astsubayıma teşekkür ediyorum,(pazarlıklar süperdi)
Ve ilk paylaşımları Cem ve tuncay hocamla beraber buradan paylaşacağız.Ve kesinlikle en kısa zamanda Cem kardeşimi ve
Tuncay hocamıda ''air arms'' larına kavuşturacağız.
Saygılarımla, Mehmet
abi çok sevindim yarın ararım seni sabah istersen seni kaçırabilirim:) gidelimmi poligona -
cem bugun yoğunluk vardı galiba,görüşemedik.Dün tuncay hocamıda aradım ama müsait değildi galiba! dönüş yapmadı!
Neyse,kesinlikle acilen atış yapmamız lazım
abi maşallah gelinlik kız gibi duruyor :)olmazsa biz cem üstadımla takı alıp önce hayırlı olsuna gelelim -
Mehmet Abi;
Maşallah diyorum tekrar, hayırlı ve uğurlu olsun. Bence tez vakitte atış yapmamız lazım ama hafta içi ben müsait olamıyorum. Siz Tuncay Hoca'mla gidebilirseniz gidin atışa. Hava güzel olursa haftasonu buluşup Krono sonuçlarına bakarız. Biz bu aralar Malatya semalarını süslüyoryuz.
Sağlıcakla....
-
Mehmet Abi;
Maşallah diyorum tekrar, hayırlı ve uğurlu olsun. Bence tez vakitte atış yapmamız lazım ama hafta içi ben müsait olamıyorum. Siz Tuncay Hoca'mla gidebilirseniz gidin atışa. Hava güzel olursa haftasonu buluşup Krono sonuçlarına bakarız. Biz bu aralar Malatya semalarını süslüyoryuz.
Sağlıcakla....
abi çok sevindim yarın ararım seni sabah istersen seni kaçırabilirim:) gidelimmi poligonaKardeşlerim benim,çok teşekkür ederim,zaten şu kar bir kalksın her hafta gideriz İnşaallah
-
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Tüfeği nereden aldınız.?
-