Dürbün sıfırlama..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bütün konuyu başlığa yazmışının helal olsun vede bu konu hakkında uzun bir tartışma vardı çok iyi hatırlıyorum birazdan bulup paylaşırım
-
Eğik atışlar ??? sanırım istediğiniz bu
-
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.
Forum İlan Kuralları ve Kullanımı HakkındaAksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
Konu başlığını değiştirdim, maşallah herşeyi oraya yazmışsınız.
-
mehmet abi değiştirmeni bekliyordum zaten ama arkadaşın sorusuda kayboldu bu arada
-
evet eğik atışlar.yeniyim ayrıca 'tanışalım' başlığını bulamadım.saygılarımla
-
evet eğik atışlar.yeniyim ayrıca 'tanışalım' başlığını bulamadım.saygılarımla
Yeni olduğunuzu fark ettim zaten. Foruma üye olduğunuzda en başta bu konu başlığı var, hayret nasıl göremediniz??
-
Konu doğru yere taşındı, şimdi tam olarak sormak istediğiniz soruyu yazarak sorabilirsiniz. Saygılar
-
eğik atışlarda dürbüne özel bir ayar gerekir mi? yoksa düz doğrultuda ayarladığımız dürbün yeterli mi? Ayrıca belli bir mesafede ayarladığımız dürbünle daha uzak bir mesafedeki isabet noktamız farklı olur mu?örnek:10 m.ye ayarladığımız dürbünle 20 metredeki hedefi vurma... saygılarımla.
-
https://www.airgunturk.com/d%C3%BCrb%C3%B…mp;languageID=0
Bu bölümü incelerseniz aradığınızı bulabilirsiniz. Saygılar
-
teşekkür ederim.saygılar.
-
bu video yu dikkatlice izle ve uygula
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
teşekkür ederim...
-
bende yeni bir video buldum.işine yarayacaklar için tüfek sıfırlama.
-
bende yeni bir video buldum.işine yarayacaklar için tüfek sıfırlama.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Videodaki tüfeğin atış sesi çok güzelmiş