Evet beyler, kardı, çamurdu vs derken baya bir devamsızlık yaptım, özledim herkezi. Buyrun bu Cumartesi buluşalım görüşelim....... Saygılar
18.02.2012 Yüzümü Gören Cennetlik Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kar yağmassa kesin gelirim bende epey bir zamandır gelemiyorum
-
Mehmet haftalardır görüşemedik hakikaten, ben yarın gidebilirim. müsaitsen görüşelim, olmazsa cumartesi mecburen
-
Epey oldu gerçekten görüşmeyeli, hem arkadaşları hem de HW ve AA ile atış yapmayı özledim. Cuma ve Cumartesi ankarada hava baya karl gösteriyor. Ben de nöbetçiyim zaten Cumartesi. Pazar müsait olursam geleceğim inşallah. Osman Abi senin Hawke Dürbünün işi bitti tamamdır, İlk fırsatta getireceğim.
-
Abi yarın ve öbür gün işlerim var o yüzden Cumartesi raht rahat görüşürüz. İnşallah hava iyi olurda tüfeğimi getiririm. Saygılar
-
kar mı ben önceki gün akşam denize girdim yav
sahte balığı halata taktırmıştım.onu almak için mecbur suya girdim
videonun ortalarında tutduğum küçük levreği salma görüntüsü başlıyorhttp://www.dailymotion.com/video/xom9n6_l…do-tune-f_sport
herkese isabetli atışlar
-
Bu gün Erdem ile kaçamak yapalım dedik ve gittik...Glad ı götürdüm..teşkilatı kurduk 1 jarjör atıp dürbün ayarı yaptım ,,2 jarjörü doldururken lever kolu yay gücü ile hızla kapanınca masa üzerindeki yatay duran silah tetiğe el değmeden, patladı...bilin bakalım neyi vurdum..Erdemin Arabanın Yan camını patlattım.oldukça üzüldüm..ancak gelen mala gelsin dedik şükrettik..bu zamana kadar , başıma gelen ilk ve tehlikeli bir kaza.Silahın,tetik hassasiyetini ve emniyet ayarlarını yeniden yapmam gerekecek.bununla geçmiş olsun dedik.görünmez ve akla gelmez kazalar yaşanabiliyor ,Tanrı hepimizi,Görünmez kazalardan, belalardan korusun.
Erdinç Teşekkür ederim..zahmet oldu,eline emeğine sağlık....sen birini tamir ettin ama,, bir Gamo dürbün daha paralaks ayar yerinde meydana gelen sıkışmadan dolayı mefta oldu.
-
Osman abi,Erdem abi geçmiş olsun.cana gelmeden mala gelsin.önemli olanda budur
-
Sağol Kadir...olayı anlatmakta fayda gördüm.. bu tür olayların yaşanabileceğinide, duyurmak lazım.işin sakaya gelir yanı yok.Azami dikkat ve önlem olsa bile görünmez, akla gelmeyecek,kazalar yaşanabiliyor.
-
Büyük geçmiş olsun abi, Görünme kaa işte. Ben de ilk havalı tüfeğim ile babannemi vurmuştum yanlışlıkla( 20 sene evvel ), neyseki bişe olmamıştı. Gamo dürbünü de hallederiz Osman Abi yeterki sen çivi, vida... vs sokup kurcalama :)) Hawkenin içindeki görüntü uzun gelen bir vidanın uç kısmıymış nasıl girmişse bir aağaç vidası çıkardık BSA dürbün de bendeki ile brleştirince olacak sanırım.tek başına kurtaramadık
-
Abilerim geçmiş olsun.
-
Erdinç,o vida kendi kendine nasıl girecek..ben sokmuşumdur..paralaks yuvasının vidası kırılmıştı yerine onu sıktım uzunmu gelmiş...bozulan 2 dürbünden bir sağlam elde ediyorsak çok karlıyız, yüzde elli karımız var..
İsa Teşekkür ederim. -
büyük geçmiş olsun hem erdem abiye hemde sana allah korumuş .cumartesi birmani olmaz ise bende gelmeye çalışacağım.
sevgiler
-
Osman amca, Erdem abi çok geçmiş olsun yaralanma olmamış bunada şükür
Ben cumartesi gelemem ama pazar bir ihtimal
-
osman abi erdem abi büyük geçmiş olsun
katılım az olacak gibi ama hava çok çok bozmazsa gelirim de biraz öğlene doğru 11de falan buluşak hava jilet gibi oluyor
-
geçmiş olsun osman abi
-
Abiler büyük geçmiş olsun , üzüldüm valla erdem abiye ikinci uyarıda gelmiş
-
bende gelebilrim kar olmassa hep aynı yerdemi toplanıyorsunuz
-
Offf neyse ucuz atlatılmış bir olay, çok geçmiş olsun ikinizede hafta sonu buluşmaya bende bir mani olmazsa erkenden katılırım.
-
kar feci yağıyor, bakalım haftasonu nasıl olacak...
-