Osman Ağbi, Erdem Ağbi, geçmiş olsun. Hava kar yağışlı ama dilerim hafta sonuna düzelir ve buluşma imkanı bulursunuz.
Saygılar
18.02.2012 Yüzümü Gören Cennetlik Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Osman abi Erdem abi büyük geçmiş olsun. Şu an istanbula gitmek için hazırlanıyorum. Havaalanına gideceğim ama bırakın havaalanını caddeye kadar bile nasıl çıkılır onu düşünüyorum.. Bir an evvel iptal olsa da şu uçuşlar gitmekten kurtulsam. Cumartesi öğleden sonra ankaraya geleceğim. Bir ihtimal pazar gelebilirim.
Size iyi eğlenceler.
-
C.tesiye nazarann pazar gunu hava daha yumsak gorunuyor. Pazar sabahi formdan haberlesip oglen gibi de atsa gidelim hava musade ederse derim ben
-
Osman Abi, Erdem Ebi çok geçmiş olsun. Kimseye birşey olmaması en büyük sevincimiz. Namlusu olan her şey çok tehlikeli şeylere sebep olabiliyor, ucuz atlatılmış. Sağlıcakla kalın...
-
Evet beyler bir sıkıntı olmazsa yarın sabah saat 10:00-11:00 gibi mekanda olurum. Saygılar
-
Valla Beytepe mi böyle bilemeiyorum da yaklaşık 2 aydır kar kalkmadı,hala oldukça fazla yağıyor. Yarı gitmeyi düşünenler yollarda çok dikkatli olsunlar, keyifli atışlar herkese.
-
bende gelmeyi düşünüyorum ama kar yağarsa o yokuşu çıkamam bu gece donduracak gibi soğuk
-
Günaydın arkadaşlar, hava fena gözükmüyor. Saat 10:30 gibi mekanda olurum gelecek olanlara duyrulur. Saygılar
-
Geçmiş olsun üstadlar. Allah bu ve benzeri kazaları yaşatmasın tekrardan inşallah.
-
Degerli Abiler,
Tekrar tekrar buyuk gecmis olsun, verilmis sadakaniz varmis.
Hurmetler
-
soğuk ama keyifliydi, Özgür Sula sürpriz yapıp birden geldi... kimse foto koymamış, ben kendi fotolarımı koyayım bari
[Resim Engellendi: http://s14.directupload.net/images/120219/5ghlcr76.jpg]
[Resim Engellendi: http://s7.directupload.net/images/120219/isi2zdwy.jpg]
bu sabahta 7.30 gibi mekana gittim hava sıcaklığı -14C idi
-
Erdem abi seni gördükçe bu hobiye daha çok bağlanıyorum
-
Erdem,, Komando gibisin..hava şartları hiç etkilemiyor seni..
Bu saatlerde hava iyi sayılır.. güneş etkili olmaya başladı..Ben işyerimdeyim ,,çay kahve içmek isteyen buyursun.. -
Atışa gitmeyi çok istiyordum ama dün nöbet deniyle yoktum evde, bu gün eve geldiğimde nabız yokladım baktım olumlu olmayacak sonuç olarak gidemedim. Tüfek ve teçhizatları yüklemeye de üşendim sonrada. Osman Abinin çayını kahvesini içmeyi çok isterdim ama gel gör ki 2 ye karşı karşı tek kaldım
-
değerli abilerim çok geçmiş olsun ALLAH korumuş saygılarımla...
-
Erdem,, Komando gibisin..hava şartları hiç etkilemiyor seni..
Bu saatlerde hava iyi sayılır.. güneş etkili olmaya başladı..Ben işyerimdeyim ,,çay kahve içmek isteyen buyursun..Atışa gitmeyi çok istiyordum ama dün nöbet deniyle yoktum evde, bu gün eve geldiğimde nabız yokladım baktım olumlu olmayacak sonuç olarak gidemedim. Tüfek ve teçhizatları yüklemeye de üşendim sonrada. Osman Abinin çayını kahvesini içmeyi çok isterdim ama gel gör ki 2 ye karşı karşı tek kaldım
keşke gelseydiniz yahu ben, Levent ve İsa bugün öğlen mekandaydık.
-
Evet abi.ve sen gidince biz bugün biraz attık
-
uzun zamandır foruma giremiyordum..epey güzel buluşmalar yapmışsınız resimler çok güzel..önümüzdeki hafta inşallah gelmek istiyorum..
-
Erdemcim geçmiş olsun... Birader sende bişey var, çekiyorsun belayı Bir kurşun döktür derim ben, ya da bir buluşmaya RM'yi de getirt, o sevabına halleder...
Sevgiler,
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-