arkadaslar mod 125 e ahsap kundak olur mu?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese merhaba ....
    arkadaslar konudan da anlasılacagı üzre bende mod 125 in kız kardesi diye tabir edilen walther falcon 5.5 var tüfek tamam güclü beni tatmin ediyo ama ben ahsap kundak iistiyorum daha dengeli atıs yapılabilir miş duydugum okudugum kadarıyla hem ahsap kundak daha bi estetik sizlere sorum hali hazırda piyasada bulabılecegim ahsap kundaklar var mıdır yoksa ben mi yaptıracagım kaca mal olur yaptırırsam... SAYGILARR...

• mod 125, 135 tamamen aynı mekanizmalara sahip olup sadece kundak farkı olan tüfeklerdir.

hatsan fabrikasından mod 125 kundağı talep edersin, dışardan yaptiracağından hem daha ucuza hemde tüfeğine daha uygun bir kundak olur

• arkadaslar az once hatsan fab. aradım ve teknik servisteki arkadasa durumu anlattım olmuyacagını talep edersem gönderebilecegini ancak vidaların yerlerinin birbirini tutmuyacagını soyledi genede bu 135 -125 kundak degiştirme olayını deneyen arkadaaslar var mı acaba bi sorayım dedim ??? SAYGILAR...