Trabzonda havalı tüfek ile atış yapılabilecek yerler neresidir?? Ulaşımı hakkında da bilgi verirseniz çok memnun olurum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler saygılar...
Trabzonda Havali Tüfek Ile Atiş Yapilabilecek Yerler ???????
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bende trabzondayım daha yeni aldım tüfeğimi tecrübesizim atış etkinliği olursa seve seve gelirim
-
arkadaşlar ben antalyadayım ama askerliğimi yomra da yapmıştım. orada heryer dağlık ve araziydi gerçi trabzonun heryeri hemen hemen öyle siz merkezdemisiniz? buarada trabzonda şöyle derler,Trabzonu ütülesen yüzölçümü 5 tane istanbul eder
-
trabzon merkezdeyim ben kalkınmada kalıyorum malum öğrenciyiz araba fln da yok acaba nerelere gidilebilir atış için bildiğiniz yerler var mı
-
malesef yok ama oradaki diğer arkadaşlarla tanışıp kaynaşırsanız işleriniz daha kolay olur,birlikten kuvvet doğar,iyi akşamlar.keyifli,isabetli,kazasız atışlar diliyorum.
-
teşekkür ediyorum sizede
-
benim arabam var. darıca, salacık taraflarında yukarı doğru çıkıp uygun yerde park edip hem piknik yapıp hem atış yapıyorum.
-
Bende Trabzon Merkezdeyim. Yomra tarafına gitmek kolay tek dolmuşla halledilir. Çok teşekkürler ramazankarip yardımınız için. Wikipediden baktım darıca salacıkta akçaabattan ileriymiş orayada gidilir kolay. Çok teşekkürler yardımlarınız için
-
Desenize TrabzonTeam faaliyete geçiyor. Saygılar
-
2 kişi ile on numara team oluştururuz evvelallah
-
çalışıp adam toplamak lazım büyür bu iş valla