Harika bir denemeydi birkaç kez aynı şey yapıldıktan sonra videoya çekmeyi akıl ettik..
3 Mart 2012, "Mart kapıdan baktırır Hedeflere attırır" Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Süpersiniz abi... ben de sanayideydim eğer yarın hava iyi olursa gelmeyi düşünüyorum.
-
Valla tebrik ederim,toplantı ne olursa olsun her şartta uyguluyorsunuz helal olsun,Osman abi dükkan müsait galiba bizde Ankara ya gelirsek sana uğrayabilirmiyiz??
Atış süper,kimin yaptığı söylememişsiniz ama onuda tebrik ederim.
Valla abi siz yakında canlı yayında yaparsınız inanıyorum ve bu bizi dahada mutlu eder
selamlarımı ve saygılarımı sunar nice saglıklı bol atışlı toplantılar dilerim. -
Valla tebrik ederim,toplantı ne olursa olsun her şartta uyguluyorsunuz helal olsun,Osman abi dükkan müsait galiba bizde Ankara ya gelirsek sana uğrayabilirmiyiz??
Atış süper,kimin yaptığı söylememişsiniz ama onuda tebrik ederim.
Valla abi siz yakında canlı yayında yaparsınız inanıyorum ve bu bizi dahada mutlu eder
selamlarımı ve saygılarımı sunar nice saglıklı bol atışlı toplantılar dilerim.Tabii beklerim..Dükkan sizin..
-
Atıcı Serdar Havsut,, Diana Mod 46 yaylı,3x9 dürbün, Pellet 4.5 mm ,mesafe 8 metre.
[Resim Engellendi: http://www.yukleresim.com/di-KOH0.jpg]
-
Serdar kardeşimizin eline ve tüfeğine sağlık.Güzel atış,
-
Süpersiniz abilerim.Video auyrı güzel
Ellerinize sağllık,Saygılar...
-
Osman Abinin dükkanda olmasa naparmışız Bu fikir kimden çıktı merak ediyorum?
-
Yarın hava güzel olursa gelmeyi düşünen var mı
-
Bende gitmek istiyorum ama hava nasıl olurki;?
-
Yarın hava parçalı bulutlu ve yağışsız gösteriyor. ben 9 gibi gider 1 e kadar oralarda olurum heralde.
-
Aksilik olmaz ise bende geleceğim. Saygılar
-
Valla adam william tell gibi maşallah.Hemide iki gözü açık atıyor avcı gibi...
Ama kameraman ve ışıkçıyı da tebrik etmek lazım.Iyi iş çıkardılar.yakında kısa film çekerlerse şaşmamak lazım. -
Valla adam william tell gibi maşallah.Hemide iki gözü açık atıyor avcı gibi...
Ama kameraman ve ışıkçıyı da tebrik etmek lazım.Iyi iş çıkardılar.yakında kısa film çekerlerse şaşmamak lazım.+1
-
Bende gelirim büyük ihtimal.özledim muhabbeti
-
inşallah yerler buz olmaz yoksa mühyeden çıkamam 1 hafta
-
Bu nasıl akerlik kardeşim ya, internet, telefon felan :)) Mekana giderken yoldaki sığırcıkları gördün mü Togay
-
Hava fena degil. Ben mekana geciyorum
-
Ben mekandayim yokmu gelen. Hava iyi
-
09:30 da mekandaydım, benden başka kime gelmedi malesef. Tek başına atış yapmak da epey sıkıcı oluyor. 11 gibi dönerken yolda Mehmetle karşılaştık, Osman abinin dükkana gidelim diyerekten devam ettik ancak dükkan kapalıydı
-