Evet beyler hava nasıl olacak bilemiyorum ama saat 10:00 gibi mekanda olurum. Özledik yawww. Saygılar
10.03.2012 A Takımı Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu hafta cumartesi çıkmam zor.geçen hafta cumartesi çıktım diye bu hafta pazar çıkabilirim.pazar günü gidecek olan varmı acaba?
-
ben gelirim sanırım ...
-
Arabam yok malesef Merkezde, herhangi bir noktadan, yolunun üzeri olup da, beni almak isteyen varmı acaba?
-
AŞTİ uyarmı Mustafa?
-
cuma ve cumartesi istanbuldayım ama pazar sabahı 8:45 uçağı ile geliyorum.eve gidiş toplanma derken 12 gibi alanda olurum sanırım. İnşallah bir aksilik olmazda bu sefer gelirim.
-
AŞTİ uyarmı Mustafa?
Uymazmı Abi, saat kaçta? -
Bana farkmaz Mustafacım sen söyle kaçta olursan o saatte gelir alırım seni? Saygılar
-
Olmaz Abi, sen söyle ben orda olayım
-
Peki Mustafa saat 10:00/10:15 arası Aşti Ankaray Durağı tarafında Taksiler falan oluyor,büfe var falan TAM orada buluşuruz. Ok? ben zaten gelince ararım seni. Saygılar
-
Abi sen buraya donme ben alirim Mustafayi zaten yolumun ustu,
-
10:00' da ordayım. Çok çok teşekkür ediyorum
-
Ok Levent o zaman Mustafa senindir:))))))) Yarın mekanda görüşürüz. Saygılar
Mustafa pardon bu arada sanada uygun değil mi? Yoksa ben gelirim.
-
Tamamdir abi , rica ederim Mustafa her zaman.
-
Ben alana pazar gidicem.yarın size iyi eğlenceler
-
İsa tatil gününü c.tesiye al bence.
-
bende pazar günü geleceğim
-
Allah tan bir mani çıkmaz ise gelmeye çalışacağım
-
Varmı başka pazar gelebilecek olan?
Memet,levent,ozan abi?
Ya bu atıcı komutan nerde yaa?hanım mi cikartmiyor yoksa sesi soluğu çıkmıyor...
ERDIIINÇ!!! -
Pazarda buluşuruz Togay kardeş sen dert etme. Paar gelecek olanlarda bu başlık altından devam edebilir. Saygılar
-