Kundaktan pek anlamam. Ben rengi icin aldim ozellikle bu model yoksa almam dedim. Tufege o kadar narin bakiyorum ki kiyamiyorum. Ama cilasi cok iyi kolay cizilecegini dusunmuyorum
Sonunda Kavuştuk Air Arms s510 + Hawke 8-32x56 MD..
-
emresea -
9 Mart 2012 22:03
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı atışlar diliyorum.bu şık tüfeğe ve atıcısına
-
Kundaktan pek anlamam. Ben rengi icin aldim ozellikle bu model yoksa almam dedim. Tufege o kadar narin bakiyorum ki kiyamiyorum. Ama cilasi cok iyi kolay cizilecegini dusunmuyorum
aman çizilmesin zaten, ben merak ettiğimden sordum.
-
Hayırlı uğurlu olsun, isabetli atışlar dilerim.
-
çok teşekkür ederim. herkese güvenli ve güzel atışlar dilerim.
-
hayırlı uğurlu olsun. tüfeğin kendisi gibi isabetli bir karar vermişsiniz.Üç hafta kadar öncede ben aldım bir tane ve çok memnunum.Yanlız dikkatim çeken bir şeyi sormak istiyorum,fotoğrafta gördüğüm kadarıyla (ve benim tüfeğimdede aynı) manometrenin duruş pozisyono tersmi. ? Satışı yapılan firmaların sitelerindekilerdede farklı pozisyonda olanlar var.
-
siz söyleyince dikkatimi çekti. hemen incelemeye alıyorum. benimkinin rakamlar kısmı tetik tarafına bakıyor. tüfeği aldığım sitedeki resim de aynı tarafa bakıyor. ama o hafif daha fazla tüfeğin yan tarafına dönük. Buradan anladığım kadarıyla manometreler farklı yönlere bakabiliyor. özenmemiş sanırım bu konuya Air Arms.
-