İstanbulda bildiğiniz poligon varmıdır
bi bayan arkadsım götürümüsün beni dedi.
sizlere danışıyım dedim.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
İstanbulda bildiğiniz poligon varmıdır
bi bayan arkadsım götürümüsün beni dedi.
sizlere danışıyım dedim.
ne atacaksınız onu bilmek lazım.altunizde de avcılarda var tabanca. ümraniyede trap skeet
bende araştırdım bulamadım bende poligona gitmek istiyorum ve nerelerde var tam olarak ben tabanca atmak istiyorum isim verirseniz seviniriz
altunizade kavşağında zaten kocaman levha asmışlar. avcılarda e5 üzerinde av bayisi var onunda poligonu var.
Tabanca ile atış yapmak istiyorsanız şu iki poligonu deneyebilirsiniz; birkac tane daha poligon var ancak bilgileri hatıroma gelmiyor. Bu poligonlarda silah kiralanabiliyor sanıyorum. Gitmeden önce aramakta fayda var.
Princess Atış Poligonu
Atakent Mah. Mithatpaşa Cad. Princess Plaza No: 102/B-3
ÜMRANİYE/İSTANBUL
TEL: 0 216 520 09 09
eposta: bilgi@anadolupoligon.com
Florya Atış Poligonu
Yeşilköy Cad. No :13 Florya / İstanbul
Tel: (0212) 662 94 53
Selamlar, saygılar
teşekkürler peki fiyatları uygun mu biliyormusunuz ?
Ne yazik ki bilgim yok, telefon ile sorulup ogrenilebilir. Ogrenen olursa forumda paylasabilirse memnun olurum
yarın ilk işim fiyatını öğrenmek olucak yarın paylaşırım forumda fiyatlarını
şimdi aradım florya atış poligonunu tanesi 2-3-4 lira arası değişiyormuş herhalde silahına bağlı olarak onu sormadım kendi silahımızla gelidersek mermisinin tanseini 1 tl den atış yapılıyormuş yani fiyatlar böyleymiş princess poligonu soramadım fiyatlarını artık onuda başka bir arkadaşımız sorarsa oda paylaşırsa seviniriz
şimdi aradım florya atış poligonunu tanesi 2-3-4 lira arası değişiyormuş herhalde silahına bağlı olarak onu sormadım kendi silahımızla gelidersek mermisinin tanseini 1 tl den atış yapılıyormuş yani fiyatlar böyleymiş princess poligonu soramadım fiyatlarını artık onuda başka bir arkadaşımız sorarsa oda paylaşırsa seviniriz
sercan bey,
teşekkürler bilgi için.Kafama takılan acaba mermi hariçmi bu fiyatlar?
Nedeni merminin MKE satış fiatı 1.16 TL!!! Eğer dahilse bayağı ucuz geldi.
saygılar
sercan bey,
teşekkürler bilgi için.Kafama takılan acaba mermi hariçmi bu fiyatlar?
Nedeni merminin MKE satış fiatı 1.16 TL!!! Eğer dahilse bayağı ucuz geldi.
saygılar
mermi dahil fiyatı bende anlamadım banada çok ucuz geldi açıkcası en kısa zamanda oraya gidip bakıcam tabi gitmişken bir iki kerede atış yaparım