Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Tabanca ile atış yapmak istiyorsanız şu iki poligonu deneyebilirsiniz; birkac tane daha poligon var ancak bilgileri hatıroma gelmiyor. Bu poligonlarda silah kiralanabiliyor sanıyorum. Gitmeden önce aramakta fayda var.
şimdi aradım florya atış poligonunu tanesi 2-3-4 lira arası değişiyormuş herhalde silahına bağlı olarak onu sormadım kendi silahımızla gelidersek mermisinin tanseini 1 tl den atış yapılıyormuş yani fiyatlar böyleymiş princess poligonu soramadım fiyatlarını artık onuda başka bir arkadaşımız sorarsa oda paylaşırsa seviniriz
şimdi aradım florya atış poligonunu tanesi 2-3-4 lira arası değişiyormuş herhalde silahına bağlı olarak onu sormadım kendi silahımızla gelidersek mermisinin tanseini 1 tl den atış yapılıyormuş yani fiyatlar böyleymiş princess poligonu soramadım fiyatlarını artık onuda başka bir arkadaşımız sorarsa oda paylaşırsa seviniriz
sercan bey, teşekkürler bilgi için.Kafama takılan acaba mermi hariçmi bu fiyatlar? Nedeni merminin MKE satış fiatı 1.16 TL!!! Eğer dahilse bayağı ucuz geldi. saygılar
sercan bey, teşekkürler bilgi için.Kafama takılan acaba mermi hariçmi bu fiyatlar? Nedeni merminin MKE satış fiatı 1.16 TL!!! Eğer dahilse bayağı ucuz geldi. saygılar
mermi dahil fiyatı bende anlamadım banada çok ucuz geldi açıkcası en kısa zamanda oraya gidip bakıcam tabi gitmişken bir iki kerede atış yaparım