Togayi ben alirim.
24.03.2012 A Takımı Korunak İnşaatı Başlıyor...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mehmet sucuk , özel soslu tavuk ve mangaldan bahsetmemişsin katılımı etkileyebilir. Bu sefer baştan söyleyeyim pişirme ve servis işine karışmam
Togay biz sabah adamları almaya gideceğiz, 08:30 veya 9 gibi , denk gelirse seni alabiliriz.
Aynen bende elimi sürmem. Abicin niye bahsedeyim, iş yapmaya gidiyoruz. Saygılar
-
Bu imece ile bina yapılır arkadaşlar Ne mutlu size kolay gelsin. Düşünmüşsünüzdür belki ama çatı saç, ondulin, atermit vb olursa yazın altı abartısız sauna oluyor. Sandoviç aliminyum yapmanızı tavsiye ederim Birde mümkünse üç tarafı açık arkasını kapatıp kapalı kısmı güney batıya çevirirseniz lodos vurmadığı gibi güneş karşınızdan doğup batmaz Yan taraflar kapalı olursa da yıldız, poyraz, rüzgarları tahliye olup basınç yaratmadan sizi serinletebilir. Gelip tanışmak istediğim için rahat etmek istiyorum
-
Ates yakmayii tam beceremem ama, pisirme isini halledebilirim.
-
01 - meenet
02- serdarhavsut
03 - Levent7706
04- Canarkadaşım
05- mobydick74
06- mft
07 - walter
08 - crow
09 - baybars
10 - Erdem
11 - Hüseyin
12 - Togay
13 - Erdinç
-
Beni de yazın arkadaşlar. Vakit bulursak kısa bır hazırlık yapalım İstanbula, hedef getirelim
-
sucukları ben getiriyorum, mangalı olan varsa biride mangalı getirsin..
-
01 - meenet
02- serdarhavsut
03 - Levent7706
04- Canarkadaşım
05- mobydick74
06- mft
07 - walter
08 - crow
09 - baybars
10 - Erdem
11 - Hüseyin
12 - Togay
13 - Erdinç
14 - Mobydick74
-
mehmet beni niye 2 kere yazdın.. sucukları duyunca aklın gitti dimi
-
mehmet beni niye 2 kere yazdın.. sucukları duyunca aklın gitti dimi -
mehmetin kafası karışıyor foruma cevap yazmaktan ne yapsın
-
Bilerek yazdım abi, sucuk getirecekler belli olsun istedim. Şaka bir yana kafa yoğun bu aralar
-
Murat abi ben ve misafirim yemege katilmiycaz isi halledip biraz atis yapip gidicez, simdiden bilgi veriyim fazla sucuk almazsin abicim.
-
Levent çalışma olduğundan atış yapabileceğimizi sanmıyorum çünkü öyle hemen bitecek bir iş değil. Saygılar
-
Yapilack isleri elelden oyalanmadan yapar sonra atisimiza bakariz
-
Yarin atariz artik ne yapalim.
Erdinc abi is 4-5 saat surerse o kadar kalamam buyuk ihtimalle bir arkadasim daha gelecek yarin gece, ben yine tufekleri atarim arabaya firsat olursa atariz. -
İyi atışlar o zaman ne diyim. Saygılar
-
Mehmet beni de ekler misin listeye, işlerimi öğleden sonraya kaydırıp, sabah erkenden geleyim.
-
01 - meenet
02- serdarhavsut
03 - Levent7706
04- Canarkadaşım
05- mobydick74
06- mft
07 - walter
08 - crow
09 - baybars
10 - Erdem
11 - Hüseyin
12 - Togay
13 - Erdinç
14 - bmc67
-
beyler yemek işini Erdinç e vermeyelim de kim yaparsa yapsın.hatta ben erdinçin yanında durayim da yemek pişmeden yaklaşmasın aç kalma tehlikemiz var yoksa puhahaha...
Levent yine ayni yere mi geleyim ben.ayni saatte mi yine?Serdar siz burdan mi geçeceksiniz ki o saatlerde?
-