Ellerinize sağlık beyler, gerçekten temiz iş oldu...
Hepimize hayırlı uğurlu olsun
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ellerinize sağlık beyler, gerçekten temiz iş oldu...
Hepimize hayırlı uğurlu olsun
Çatıyı kapatınca Türk Bayrağı asmak lazım..Adettendir..
Çatıyı kapatınca Türk Bayrağı asmak lazım..Adettendir..
+1 Saygılar
Çatı üzerine A Takımı logosunu boyasak nasıl olur acaba? Havadan görenler olabilir.
Çatı üzerine A Takımı logosunu boyasak nasıl olur acaba? Havadan görenler olabilir.
Görüpte gelmek isteyenler olabilir!!! Saygılar
Rica ederiz arkadaşlar , elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık, ama yapılan işleri görmezden gelen arkadaşlarada bozulmuyor değilim
Pazar sabah 6 da başlayan çalışma nihayet pazartesi akşam sona erdi, aslında beton pazar atılacaktı ama , beton santrallerininpazar günü kapalı olmasını hesaba katmamıştık. Bir haftadır geçmek bilmeyen gribal durumumu ikin günde iyice pekiştirdim , neyseki sonunda bitti. Şimdi son olarak çatı kapatma işi kaldı malzemelerimiz gelir gelmez o işide halleceğiz
Kendimize torpil geçtiniz de araya kalp çizmeyi unutmuşunuz.:)
Süper olmuş ellerinize sağlık.
Bayrağı ben almak istiyorum eğer kabul ederseniz.Nerde bulurum bilmiyorum ama bir şekilde bulurum.Eğer pazar günü de yarışma falan olursa o gün asarız ya da ne zaman isterseniz.
Rica ederiz arkadaşlar , elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık, ama yapılan işleri görmezden gelen arkadaşlarada bozulmuyor değilim
Pazar sabah 6 da başlayan çalışma nihayet pazartesi akşam sona erdi, aslında beton pazar atılacaktı ama , beton santrallerininpazar günü kapalı olmasını hesaba katmamıştık. Bir haftadır geçmek bilmeyen gribal durumumu ikin günde iyice pekiştirdim , neyseki sonunda bitti. Şimdi son olarak çatı kapatma işi kaldı malzemelerimiz gelir gelmez o işide halleceğiz
Saygılar
elinize emeğinize sağlık güzel olmuş..Ama betonun çatlmaması için arada sulamak gerek diye düşünüyorum
Açılışta Seğmenleride çağıralım ..
Kendimize torpil geçtiniz de araya kalp çizmeyi unutmuşunuz.:)
Süper olmuş ellerinize sağlık.
Bayrağı ben almak istiyorum eğer kabul ederseniz.Nerde bulurum bilmiyorum ama bir şekilde bulurum.Eğer pazar günü de yarışma falan olursa o gün asarız ya da ne zaman isterseniz.
birliğin sancağını getir Togay
birliğin sancağını getir Togay
Erdem Haklısın en yakın ve kolay çözümü önermişin.
Togay ,,Ordu evinin köşesinden Necatibey caddesine gir,,2-3 tane pasaj var pasajların içerisinde,askeri malzeme satan onlarca dükkan var,Askeri kıyafet Flama Bayrak Malzeme ne istersen bulunur.
Ayrıca Bayrak arama A-Takımı üyelerinde Bayrak olmazmı ???? ..mesela bende 3 ayrı boy mevcut.
Bayrağı hafta sonu asarız , bitince de çatıyı logo şeklinde boyarız. Sonra da Bülentin uçaklarla kameraya çekeriz
arkadaşlar sizin hakkınız ödenmez çok emeğiniz geçti elinize sağlık keşke imkan olsada hafta içi yardımımız olsa yok ancak hafta sonu izinli oluyoruz
hepimize hayırlı olsun
Hayırlısı olsun............
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7224/7047538093_2183086be9.jpg]
IMG_0575 by serdarhavsut, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7209/7047536927_d33a7672a9.jpg]
IMG_0574 by serdarhavsut, on Flickr
[Resim Engellendi: http://farm8.staticflickr.com/7096/7047535725_befd3efb7a.jpg]
IMG_0576 by serdarhavsut, on Flickr
çok güzel olmuş.şimdiden iyi atışlar diliyorum.
sevgiler
Serdar ve Mehmet çok emeğiniz geçiyor hakkınız zor ödenir, hafta içi işyerinde pestilim çıkıyor bu mekanın değeri maddiyatla ölçülmeyecek birşey bizim gibiler için.
Açılışta Seğmenleride çağıralım ..
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Ahh gelseler keşke.
Hafta sonu antreman maksatli Ft yapalim mi arkadaslar