Evet A Takımı üyeleri maşallah havalar güzel gidiyor, bizlerde paslandık sanki??? Yarın erkenden mekanda olurum, şayet sabah saat 09:00-09:30 arası gelebilecekler varsa AŞTİ den alabilirim haberiniz olsun. Görüşmek üzere, saygılar
31.03.2012 A TAKIMI "Çok paslandık Az atışalım" Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarın inşaat olacakmı?
-
Yarın inşaat olacakmı?
Mustafa bundan sonrası "Kalıpcı" ve "Betoncu" nun yapacağı işler. Bu hafta atış var atış Saygılar -
Hesapta olmayan başka bir iş çıkmaz ise,Sabah, saat 10 civarlarında, bende gelmek istiyorum.
-
bende gelirim herhalde...
-
yarın bende geliyorum
-
Merhabalar,
Fena halde atışım geldi... Zaten Manisa da kötü attım... Acil gelmem lazım... Bizim adamı annemize satabilirsem erkenden, yoksa 12:30 gibi geleceğim...
Sevgiler...
-
Bende geleceğim, çizgide bana da yer açın
-
Ben yarın sabah Müsabaka için il dışına çıkıyorum. Haftaya cumartesi - pazar görüşmek dileğiyle. Keyifli atışlar
-
levent abi ile konuştum bizde geliyoruz
-
yarın öğleden sonra gelirim ben saat 13:00 gibi
-
Hava kötü arkadaşlar yinede gidilecekmi?çok çamur olur diye çekiniyorum.yoksa tesadüfen çarşı yarın yazılmış normalde pazar olması lazımdı.
-
Yağmur çok yağıyor..mekan atış için müsait olmaz..ben gelmekten vazgeçtim..buluşacaklara bol muhabbet dilerim.
-
osman ağabey haklı bence de çamur vb olur keşke pazar olsaydı ben yeni sumatra 6.35 imi denemek istiyordum eh artık haftaya inşallah
-
Evet arkadaşlar, yarın bir aksilik çıkmaz ise öğlene doğru beton atılacak . Sabah erken Serdarla birlikte kalıpçıyı götüreceğiz, kalıpçının işi biterbitmez Beton gelecek. Gelmek isteyenlere duyurulur. Saygılar
-
merhaba yarın saat kaçta ve nerde buluşacaksınız ve atış yapılacak mı, programınız nedir