Öncelikle çok yumuşak bir mermi , benim evanixin namlusuna JSB gibi oturdu , atıldıktan sonra da çarptığı yerde patladı. 900 le falan attığımı zannediyorum , mermi namluya sürüldükten sonra norica-ban gibi bir şekle bürünüyor , ama isabetli , 30 metrede aynı delikte topladım , 100 metrede de yaklaşık 25-30 cm düşme yapıyor. Bu kadarını beklemiyordum , devamını Mehmet eyden bekliyoruz.
İnce mehmet pointed 30 gr. / namludan atılmadan önce - sonra
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok garip güzel bir şekile bürünmüş
-
berke helal çok güzel çıkarmışsın yivsetler çok net bravo
-
Panasonic lumix. macro mode ile uzaktan zoom yaparak çektim.
-
nasıl oluyor şimdi sağdaki pellet soldakinin atılmış halimi
-
bu solid ler 5.52, evanix in namlu da 5.50 gibi herhalde. mermiyi ezip silindir halinde uzatmış. ayrıca namlunun set yüksekliğide bir hayli fazla geldi bana.
-
bravo
-
Elinize sağlık, namludan çıkmış hali gerçekten güzel görünüyor.
-
Yararlı bir çalışma olmuş keşke ön tarafındanda foto çekebilseydiniz..Anlaşılan pellet 5.50 den oldukça geniş üretilmiş ..Wasplar çok güzeldi keşke aynısını üretebilse incemehmet.
-
Wasptan öyle çokta bir farkı yok bu pelletlerin kalibrasyonlarıda fena değil.
-
Üstten görünüm.
http://s7.directupload.net/file/d/2861/76u7z7o4_jpg.htmGüzel tarafı , eley wasp gibi sert değil ve her namluya uyabilme ihtimali var, ayrıca yumuşak yapısı sayesinde namluya yayılarak hava kaçağını mühürlüyor ve etekli pelletler kadar iyi verim alınabiliyor.
-
yiv-set izleri güzel ve belirgin çıkmış
-
arkadaşlar ben resımlerı goremıyorum burda paylaşsanız sanırım tarayıcı problemı saygılar..
-
Ben bukadarını beklemiyodum güzel paylaşım
-
ellerine sağlık kardeşim inanılmaz güzel çıkmış
-
stoger 5.5 luk ile stabil atış sağlarmı bu pellet bir ara almayı düşünmüştüm bu pelletten yalnız kafama takılan pelletin çok ağır olması ciddi düşüş yaparmı stogerle.
-
Su tankına, balistik jel gibi bir şeye falan mı atış yaptınız? Merak ettim doğrusu
-
poligonda namluya 3 pellet arka arkaya sürmüşüm , eve gelince çıkarttım , en düzgünü buydu.
-
Berkenin son cevabına dikkat herşeyi açıklıyor bu
-
Öncelikle çok yumuşak bir mermi , benim evanixin namlusuna JSB gibi oturdu , atıldıktan sonra da çarptığı yerde patladı. 900 le falan attığımı zannediyorum , mermi namluya sürüldükten sonra norica-ban gibi bir şekle bürünüyor , ama isabetli , 30 metrede aynı delikte topladım , 100 metrede de yaklaşık 25-30 cm düşme yapıyor. Bu kadarını beklemiyordum , devamını Mehmet eyden bekliyoruz.
bir şey merak ettim pellet ten memnun kaldınmı.?
-