Öncelikle çok yumuşak bir mermi , benim evanixin namlusuna JSB gibi oturdu , atıldıktan sonra da çarptığı yerde patladı. 900 le falan attığımı zannediyorum , mermi namluya sürüldükten sonra norica-ban gibi bir şekle bürünüyor , ama isabetli , 30 metrede aynı delikte topladım , 100 metrede de yaklaşık 25-30 cm düşme yapıyor. Bu kadarını beklemiyordum , devamını Mehmet eyden bekliyoruz.
İnce mehmet pointed 30 gr. / namludan atılmadan önce - sonra
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok garip güzel bir şekile bürünmüş
-
berke helal çok güzel çıkarmışsın yivsetler çok net bravo
-
Panasonic lumix. macro mode ile uzaktan zoom yaparak çektim.
-
nasıl oluyor şimdi sağdaki pellet soldakinin atılmış halimi
-
bu solid ler 5.52, evanix in namlu da 5.50 gibi herhalde. mermiyi ezip silindir halinde uzatmış. ayrıca namlunun set yüksekliğide bir hayli fazla geldi bana.
-
bravo
-
Elinize sağlık, namludan çıkmış hali gerçekten güzel görünüyor.
-
Yararlı bir çalışma olmuş keşke ön tarafındanda foto çekebilseydiniz..Anlaşılan pellet 5.50 den oldukça geniş üretilmiş ..Wasplar çok güzeldi keşke aynısını üretebilse incemehmet.
-
Wasptan öyle çokta bir farkı yok bu pelletlerin kalibrasyonlarıda fena değil.
-
Üstten görünüm.
http://s7.directupload.net/file/d/2861/76u7z7o4_jpg.htmGüzel tarafı , eley wasp gibi sert değil ve her namluya uyabilme ihtimali var, ayrıca yumuşak yapısı sayesinde namluya yayılarak hava kaçağını mühürlüyor ve etekli pelletler kadar iyi verim alınabiliyor.
-
yiv-set izleri güzel ve belirgin çıkmış
-
arkadaşlar ben resımlerı goremıyorum burda paylaşsanız sanırım tarayıcı problemı saygılar..
-
Ben bukadarını beklemiyodum güzel paylaşım
-
ellerine sağlık kardeşim inanılmaz güzel çıkmış
-
stoger 5.5 luk ile stabil atış sağlarmı bu pellet bir ara almayı düşünmüştüm bu pelletten yalnız kafama takılan pelletin çok ağır olması ciddi düşüş yaparmı stogerle.
-
Su tankına, balistik jel gibi bir şeye falan mı atış yaptınız? Merak ettim doğrusu
-
poligonda namluya 3 pellet arka arkaya sürmüşüm , eve gelince çıkarttım , en düzgünü buydu.
-
Berkenin son cevabına dikkat herşeyi açıklıyor bu
-
Öncelikle çok yumuşak bir mermi , benim evanixin namlusuna JSB gibi oturdu , atıldıktan sonra da çarptığı yerde patladı. 900 le falan attığımı zannediyorum , mermi namluya sürüldükten sonra norica-ban gibi bir şekle bürünüyor , ama isabetli , 30 metrede aynı delikte topladım , 100 metrede de yaklaşık 25-30 cm düşme yapıyor. Bu kadarını beklemiyordum , devamını Mehmet eyden bekliyoruz.
bir şey merak ettim pellet ten memnun kaldınmı.?
-