Arkadaşlar BURSA'da mod 125 sniper'ın yay ucu ağırlığını çıkarıp tüfeği tekrar sorunsuzca toplayabilecek bir yer var mı_? Bir de yay ucu ağırlığını çıkardıktan sonra yerine hiç birşey takmasak tüfeğe bir zararı olur mu_?
BURSA'da Yay Ucu Ağırlığını Çıkarabilecek Bir Yer Var Mı_?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yeni versiyonlarının şemasında yay ucu ağırlığı görünmüyor. zaten yeni versiyonlarda eskilerdeki öne çekme hareketi olmuyor fazla. tepmeyi azaltmanın yolu daha ince yay takmak olabilir. isabetsizlik varsa bol namludan sebeple de olabilir veya namlu havşalarından.
http://www.fileden.com/files/2010/6/30/2901985/HT125SASQ.pdf
-
yeni versiyonlarının şemasında yay ucu ağırlığı görünmüyor. zaten yeni versiyonlarda eskilerdeki öne çekme hareketi olmuyor fazla. tepmeyi azaltmanın yolu daha ince yay takmak olabilir. isabetsizlik varsa bol namludan sebeple de olabilir veya namlu havşalarından.
http://www.fileden.com/files/2010/6/30/2901985/HT125SASQ.pdf
İsabetsizlik ve sıfırlama sorunu var malesef. Madem yay ucu ağırlığı yok o zaman hiç dokunmamak en iyisi. Yurtdışından beklediğim pelletler gelirse bir de onlarla deneyeyim bakalım.
-
arkadaşım bu dökümanın sniper için olanını bulabilirmisin.
-
mod 125, mod 125 dir sniper mıniper işin makyaj kısmı.
-
En iyisi Hatsan'ı arayıp sormak galiba...
-
Az önce cevabı Hatsan'dan aldım arkadaşlar Mod 125 Sniper'da yay ucu ağırlığı varmış. Şimdi bunu sökecek bir arkadaşa yada bir bayiye ihtiyacım var. Yok mu BURSA'da bu işi yapabilecek birileri_? Herkese teşekkürler...
-
o zaman mod125 dede var, şemadan anlaşılmıyor. ya ikisindede var yada yok. çünki ikiside aynı hızları vaad ediyor...
-
fabrikayı arasangöndersen çıkarmazlarmı. ve o parça ne işe yarıyor avantajı dez avantajı konusunda ufak bir bilgilendirme yapacak hayır sever atıcı.
-
O parça namlu çıkış hızını biraz arttırıyor ama sarsıntı ve tepmeyi de arttırıp isabeti olumsuz etkiliyor. Bu konuda forumdaki başka bir başlıkta yay ucu ağırlığı çıkarılan mod 125in gücünün mod99 kadar olabileceği yazıyordu.
-
yeni mod125 lerde 5-6 sene önceki kadar büyük yayucu ağırlığı olduğunu zannetmiyorum. eskilerde sanki bir elle ileri çekiyormuş gibi oluyordu, yenilerde böyle birşey yok. şimdikilerde daha ağır piston ve daha hafif bir çeşit yay ucu kılavuzu gibi bir şey olabilir. şemada da bir şey görünmüyor. hatsan tüfeklerde bir standart olmadığından, neyin ne olduğunu anlamak için bilim adamı falan olmak lazım diye düşünüyorum.
-
yay ucu agırlığını çıkarırsanız piston keçe 2 günde deforme olur ..kanımca kalması daha mantıklı ama tepme azalsın derseniz başka bir yay takabilirsiniz....benim mod 125 in sökmediğim yeri kalmadı en zor takılan parçalar tetik parçaları ilk söktüğümde 15 günde topladım....
-
Genelde silahın ömrünün uzayacağı söyleniyor oysa...
-
Arkadaşlar yay ucu ağırlığını çıkardıktan sonra yerine başka birşey uydurmak şart mı yoksa orada hiç bir parça olmadan da tüfek sorunsuz bir şekilde çalışır mı_?
-
bir şey koymana gerek yok ağırlık boş kalması daha iyi
-
Tesekkur ederim yay ucu agirligini da cikartacak bir yer buldum sanirim...