torun mod 201 tüfegimin yayı kırıldı burda bir tek kral yayı var bu yay tüfegime uyar mı?
yorumlar için teşekkurler
yayı kırıldı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
abilerim lutven yardım edin kimse bilmio mu
-
Bahsettiğin yay uyarmı uymazmı bilmiyorum. Ama, servise gönderirsen yay değişiminin yanında bakımınıda yaparlar. Zira yaylı tüfeğin yayını değiştirmek oldukça zor.
-
Normalden güçlü yay takarsan silah mekanizmasına zarar verebilir, normalden zayıf bir yay da silahın gücünü azaltır, en iyisi fabrikaya göndermek.
-
abi tüfegin dagılması umrumda degil zaten yazın okul bitince calışıp başka bir tüfek alıcam fabrikaya göndersem 1,2 haftada zor gelir zaten 10 gündür atış yapamıorum eger uyuyosa hemen alıp takacam hem iki yayın gücü hemen hemen aynı gibi gelio bana yorumlar için teşekkurler
-
Tüfeği sökebilirim ve geri toplarım diyorsan(bence sakın deneme, sakatlanabilirsin), İçinden çıkan yayın spir sayısını ve kalınlığını ölçerek, kral yayı ile mukayese yapabilirsin.
-
yayı sökebilir vede toplaya bilirim daha önce yaptım fakat bunu elimde kral yayı olursa karşılaştıra bilirim fakat elimde kral yayı yok isteim üzerine av bayi depodan alıp gelirmiş öyle dedi 1 günde falan gelir ama şimdi adama getirtip bide uymassa almıcam demek ayıp olur die siz abile sorim dedim yani deneme veya karşılaştırma şansım pek yok yorumunların için saol abi
-
Peki, sen her halukarda silahı sökeceksin. Çıkan yayı; dış çap, iç çap, spir sayısı ve spir kalınlığı olarak ölç, kapalı uzunluğunu bul. Av bayiisine durumu anlat, kapalı uzunluğu ve iç-dış çapı uyuyorsa, spir sayısı çok fark etmez. O yayı iste. Ya da, silahın servisini arayıp, ücreti karşılığında sana yay göndermelerini iste, en azından silaha uydu uymadı düşüncen olmaz.
-
aklına fikrine yazan eline saglık abi servisi arasak yay yollarlarsa bunu yapıım ben en iyisi cok saol abi teşekkur ederim tekrardan
-
Ne demek, rica ederim. İnşallah kısa zamanda halledersin problemi.
-
kral yayı uyar diye biliyorum. k101 ilk tüfegimdi halıyle bir zaman sonra kobay oldu mod 125 yayı kestirip takmıştım. bu arada torun un fabrikası var eyvallah ama servisi falan unut derim
-
servis falan yoksa o zaman gonderelim fabrikaya yapcak bişi yok beklicez artık