Atışlarımın 100m de çorba olduğunu söylerek kalbimi kıran Taylan abiye inat ben bugün hafif rüzgarlı havada bir grupman yaptım ki 5. atışı atmaya kıyamadım yaklaşık 50krş büyüklüğündeki grupmanımı fotoraf çekerken çok heyecanlandığım için yanına şişe kapağını koymayı unutmuşum neyse sonuç ortada.
[Resim Engellendi: http://i1227.photobucket.com/albums/ee435/freedomage/20120519_162024.jpg]
Daystate Airwolf MCT Tactical .22 100m 50krş grupman :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Alper ellerine sağlık, çok güzel grupman olmuş. 5'inci delik de orada işte görmüyor musun?
-
Nerde abi yoksa tek delikmi yapmışım
-
Nerde abi yoksa tek delikmi yapmışım
+1
-
Tebrikler Alper, eline sağlık. Çok üzel grup 100 metre için.
-
Airwolfun ne kadar isabetli olduğuna bugün şahit oldum. Ben gittikten sonra küçültmüşsün deliği Alper.
-
Alper tebrikler 100metre gerçekten bravo. Saygılar
-
Herkese teşekkür ederim, bu arada Berke sen gittikten sonra silahın arkasınada yastık koydum yani bir çeşit benchrest gibi oldu çift taraftan destekli yani hal böyle olunca grupman küçüldü daha ilk atışın videosu kafama kazındı pelletin namludan çıkıp reticle in tam ortasına cuk diye yapışması harika idi bende o atışı referans alarak birkaç atış yaptım sonuç bu
-
Tebrikler ...Tüfekte gurupmanda mükemmel =iyi atıcı
-
tebrikler çok güzel darısı bizim başımıza
-
100 metre harika atışlar bence...Airwolf benim tek gözdem.Tebrik ederim...Videolarınızı da görmek isteriz...
-
airwolf için sıradan bir durum olsa gerek. tabiki atıcının yeteneği yadsınamaz. bu tüfekler bu kadar parayı bunun için hakediyor bence. atıcının yeteneğini tam olarak ortaya çıkarıyor.
makina kusursuz herşey atıcıda bitiyor. tebrikler güzel gurupman -
Teşekkür ederim arkadaşlarım abilerim değerli üstadlar ben övünmeyi sevmem desem yalan olur ama bu silahla övünülmez yani resmen herşeyi o yapıyor Tüfek olsaydım AirWolf olmak isterdim
-
Alper ellerine saglık abım.Atışlar pwr 1 de mi,pwr 2 de mi yapıldı merak ettim?
-
Alper ellerine saglık abım.Atışlar pwr 1 de mi,pwr 2 de mi yapıldı merak ettim?
Togay abi atışlar düşük güç (Power 2)' de yapıldı. -
eline sağlık, güzel olmuş.
-
Kardeşim eline sağlık.5.yi atmaya sende korkmuşsun benim gibi
-
güzel group olmuş tebrik ederim...Ama atış bölgesi, silah ve gerekli malzemeler in resmi ve video çekimi ile olursa böyle atışlar çok daha süper daha şeffaf daha keyif li paylaşımlar olur diye düşünüyorum.....
Saygılar...!