Yazık o zaman. Bu aralar ortalık kızıştı artık havalıya değilde ateşliye sardım bende . baya bir mühimmat aldım Allah kullandıracak durum yaratmasın.
UTAŞ UTS-15
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eski Winchester 1300 defender modelinden sonra böyle bir rezalete winchester nasıl imza attı anlamış değilim.
[Resim Engellendi: http://media.liveauctiongroup.net/i/10246/11004176_1.jpg?v=8CE27F0165DD0E0]
Sade yakışıklı yarıyolda bırakmaz... eski imajı buydu -
Evet bende anlamadım doğrusu
-
winchester olayı tuhaf, markanın bugüne kadar bıraktığı imajdan ötürü bu model de tercih edilebilir duruyordu ancak,
öyle değilmiş anlaşılan..eyvallah.
-
yalnız dış piyasada da böylemidir. Hani hatsan gibi içe ayrı dışa ayrımı yapıyorlar
-
Youtube a yaz abi winchester sxp fail yada winchester sxp malfunction yaz hep yabancı videolar var.
-
UTS-15 hataları üzerinde çalışılarak Gen-3 versiyonu satışa sunulmuş. Ancak mekanizması gereği belirli standartlarda fişek kullanımı gerekmekteymiş... Ayrıca Hickok45 amca İncelemesi de mevcut.
-
UTS-15 hataları üzerinde çalışılarak Gen-3 versiyonu satışa sunulmuş. Ancak mekanizması gereği belirli standartlarda fişek kullanımı gerekmekteymiş... Ayrıca Hickok45 amca İncelemesi de mevcut.
O belirli standartlarda fişek kullanımı olayı şu demek oluyorki tüfek fişek seçiyor ve fişek seçen bir tüfeği güvenlik maksadıyla evde tutmak nekadar akıl karı bir iştir tartışılır. Buarada gen3 çıkalı 2 yıl oluyor ama haala kronik problemleri var.
-