Gamo Socom Tactical 4.5 almayı düşünüyorum aranızda kullanan kişiler varmıdır acaba veya bu tüfeğe eşdeğer tavsiyeniz varmı? tüfekten beklentim hassasiyet ve güç bunu karşılayan bir tüfekte olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum
Gamo Socom Tactical 4.5 kullananız varmı?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
merhaba bende gamo socom tactical 4.5 mm sipariş verdim acaba kullanan varmı arkadaşlar biraz bilgi verebilirmi bize güçü isabeti falan nasıl??
-
arkadaşlar almak isteyenlere tavsiye ederim gayet güzel tüfek 2 cm tahtayı deldi geçti 30 metreden
-
Peki bu tufekte 5.5 palet icin 1000 fsp yazilmis dogrumu acaba ????
-
5.5 mm için 722 fps 4.5 mm 1000 fps agır peletle hafifle 1200 fps
-
tufegin ucundaki parca nekadar etkili acaba ses konusunda?
-
sesi biraz fazla dostum yine faydası var tabi susturucunun zaten mekanizma sesi gelen sesde
-
25-50 metre arası atışlar için 4.5 mi yoksa 5.5 kalibrelikmi socom tactical önerirsiniz yazın kullanacağım yani havanın rüzgarlı olacağını sanmıyorum Sivasda kullanacağım
-
-
socom magnum sınıfı yada en azından orta güçte değil 5.5mm tavsiye ederim
-
hız değerleri en hafif mermiyle yazılır , 4.5 JSB ile 860 falan olur , 5.5 da JSB ile 680 falan olur.
-
hız değerleri en hafif mermiyle yazılır , 4.5 JSB ile 860 falan olur , 5.5 da JSB ile 680 falan olur.
bu durumda 4.5 daha uygun olur -
Yaylı bence 4.5 olmalı , pcp 5.5, 6.35 .
-
bu tüfeğin en uygun fiyatı hangi sitede? alan yada bilen varmı
-
bence 5.5 dan şaşmayıp hafif pellet kullanmalı..
ayrıyetten konu açıp kirletmek istemedim bu pellet Gamo Match Diabolo hakında bilgisi olan varmı ?
-
Gamolar için aksu ava bakabilirsiniz, fiyatlar daha uygun bazı sitelere göre.
-
Gamolar için aksu ava bakabilirsiniz, fiyatlar daha uygun bazı sitelere göre.
acaba önceden alışveriş yaptınızmı ve kapıda ödeme varmı ??
-
Önceden alışveriş yaptım, dürüst bir esnaf sipariş vermeden telefon açıp Yusuf Beyle bir görüşün. Kapıda ödeme yok sanırım.