yoo balıkesirde sadece depoları var. bursada bayisi . temin av. satış bursada gerçekleşicek yada internet satışıda var.
Cometa Mod.Lynx V10 PCP Havalı Tüfek İçi Dışı sökülmüş hali...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
anladım hocam hadi hayırlısı bir gönüllü alıp deneyip incelemesi yapıp foruma gönderiri inş
-
Vatana millete hayirli ugurlu olsun Fiyat da oldukca makul gorunuyor
-
http://www.e-temin.net/?urun-1924-Com…vali-Tufek.html
stokta görünüyor. ilk kim alacak bakalım.
-
stoklara girmiştir fakat bayiye gelmedi henüz
-
hadi bakalım hayırlısı..umarım beklentilerimiz en iyi sekilde cıkarda hasretimiz sona erer.bizide bi pcp sahibi yapar airguntürk
-
henüz kullanan yok heralde? diana mod 460 ile 50 metreden kerpiç duvara attığım peletleri kerpiç yüzeyden toplayabiliyorken, dün hatsan bt65 30,25 grain'lik incemehmet peletler ile yaptığım atışlardaki peletleri duvarın içinde bulamadım, ne kadar derine gittiği konusunda bir fikrim yok, 10cm'den sonra eşelemeyi bıraktım
-
henüz kullanan yok heralde? diana mod 460 ile 50 metreden kerpiç duvara attığım peletleri kerpiç yüzeyden toplayabiliyorken, dün hatsan bt65 30,25 grain'lik incemehmet peletler ile yaptığım atışlardaki peletleri duvarın içinde bulamadım, ne kadar derine gittiği konusunda bir fikrim yok, 10cm'den sonra eşelemeyi bıraktım
E biri 20 fpe , diğeri 60 fpe. Onunla uzun mesafelere atabillirsiniz. -
cometalar temın avda 1400 tlden satısta gecenlerde mod125 ve cometa arasında baya gıdıp geldım ama bu hobıye yenı basladıgım ıcın bı yaylıyla baslamak daha mantıklı geldı sakın mod 125le cometayı kıyaslamasını falan yaptıgım sanılmasın
-