Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Çok güzeller güle güle kullanın.bu kadar modelini aldığınıza göre spydercodan memnunsunuz sanırım.Spyderco cara cara modelini tavsiye edermisiniz,fiyatı diğer modellerine göre makul geldi uzun süredir almayı düşünüyorum ama stoklarda mevcut değil sanırım.Saygılar.
Çok güzeller güle güle kullanın.bu kadar modelini aldığınıza göre spydercodan memnunsunuz sanırım.Spyderco cara cara modelini tavsiye edermisiniz,fiyatı diğer modellerine göre makul geldi uzun süredir almayı düşünüyorum ama stoklarda mevcut değil sanırım.Saygılar.
Mrb, Cara cara ve byrd modeli spyderco'nun uzak doguda yaptirdigi ve fiyat olarak da hesapli urunleridir.Kullanmis oldugu celik orta sinif olup sizin beklentilerinize cevap verip vermedigine bakmak lazim Eger yillarca sorunsuz kullanayim,kalite olsun ve keskinligini kolay kolay kaybetmesin diyorsaniz alin 1 tane vg10 keyfinize bakin derim
Yurt dışında çakı koleksiyonu yapan dostlar olduğu gibi marka koleksiyonu yapanlarda çok. Bu şekilde Spyderco koleksiyonu yapan çok bıçak sever var. Bu marka başlı başına bir hastalık zaten. Bende koleksiyonumda Spyderco markasına ağırlık verdim uzun zamandır.