Daha Çok GösterHavalı tüfekle avlanmanın yasak oldugunu hangi canlıya atıp atmayacağımı zaten biliyorum, fare av hayvanı değildir istila edilen bir mekanda ateşliyle vuramayacağımıza göre elbette havalı tüfekle vurucaz, bunnu adı pest. kontorülüdür. av değil.
dünyada kimin ne kullandığı beni ilgilendirmez ben kendi memnuniyetime bakarım. asıl ben sizlerin jsb ile bir ilginiz olup olmadığını düşünücem.
kaldıki bir dönem sizinle kendi aramızda özel mesajlarda bir polemik yaşamıştık, anladığım kadarı ile bunu devam ettirmek niyetindesiniz, olaydan sonra bazı mesajlarıma hemen muhalefet olmaktasınız farkında değilim sanmayın.
lütfen dikkat edelim burası kişisel sorunların yansıtılabileceği bununda yazılan topickleri etkileyeceği bir forum değil.
sizlerden yönetici olarak daha tarafsız işi kişiselliğe dökmeden yorum yapmanızı rica edicem.
şurada belli bir yaşda olgun insanlarız hepimiz, 2 kuruşluk keyfimiz var bu tarz olaylarla kaçmasın
saygılar.
Aramızda geçen bir olayı buraya taşıdığınıza göre asıl siz devam ettirmek niyetindesiniz. Sanırım bazı kişisel problemleriniz var her fırsatta kişisellikten bahsediyorsunuz. Benim yönetici olmamla ilgili bir sıkıntınız problemiz varsa özelden konuşabiliriz bunun yeri burası değil.