Arkadaşlar merhabalar geçtiğimiz günlerde 4x20 durbun yetersız kalınca bende gıttım 9x32 dürbün alayım dedim hani tüfeğide aldık hatsan çok güvenli bi markaydı ya...
Benim dürbünümde herhangı bir darbe düşme vs olmaksızın bir gün bipodla atış masasında atarken bir baktım ki dürbünün üst tarafı mercekle beraber masaya düştü.Orada öylece kaldım şaşırdım çünki herhangı bir darbe vs olmadan nasıl oluyorduda düşüyordu(bu arada tüfek hatsan mod 80) bildiğim kadarıyla çok geri tepmeside olmayan bir tüfek.
Bende hemen aldığım av bayiisine götürdüm oradakı arkadaslar gondersekte kullanıcı hatası derler dedı ve ben ısrarla gonderelım dedim.Gönderdik ve ben 1 hafta sonra aradım HATSAN İZMİR AV SANAYİİ A.ş'yi ilk Eser Bey ile konuştum eser bey bana aynen şöyle dedi hiçbir dürbünün garantisi yoktur hepsi eşantiyon gelir ve kesinlikle bunların garantisi olmaz bozulunca kaldırıp atmaktan veya yenisini almaktan başka çareniz yok dedi.Böyle diyince sinirlerim tepeme çıktı aldığım bayii bana 2 yıl garantili herhangi bir sorunda bize getirin demişti bumuydu firma güvenliği . Bende biraz sert ve agresif konuşunca eser bey aynen şöyle dedi gidin dürbününüzü değiştirin istedğinizle dedi.Bende av bayiisine durumu anlattım av bayiside bana dürbünün buraya gelip değişebileceğini söyledi.Tekrar eser beyi aradım ve bana verilen cevap buydu arkadan sesini duymama rağmen ESER BEY ŞU ANDA MEŞGUL KONUŞAMAZ dediler ve iyice sinirlendim herhangi bir müdürünüzü bağlayın dedim.Hamza BEY'i bağladılar bi ton laf etti tekrar o dedim eser bey bana değiştirin dürbünü dedi dedim.Oda imkansız öyle bir şey dedi.
ŞİMDİ SÖYLÜYORUM HATSAN FİRMASINA BUMUDUR SIZIN HOŞGÖRÜ VE MÜŞTERİ ANLAYIŞINIZ PARASI MÜHİM DEĞİL FAKAT BİR DÜRBÜNÜ MADEM Kİ EŞANTİYON YOLLUYORSUNUZ BİR EŞANTİYONDA BANA YOLLASANIZDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ OLSAYDI GERÇEKTEN BİR DÜRBÜN İÇİN YAPTIKLARI HATSAN FİRMASININ ADINI YERLE BİR ETTİ BENİM GÖZÜMDE YAZIKLAR OLSUN HATSAN...