Adı kondumu bu markanın ?
YENi ! Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.Bir Yerli malı pellet daha..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kişisel görüşüm "evet kesinlikle uygun olmalı" yoksa neden tercih edilsin ki? Saygılar
-
fiyat konusuna bende katılıyorum uygun olmalı ki kullanalım.
tabiki kalite ve fiyat dengede olmalı. -
Adı kondumu bu markanın ?güzel soru?
-
Hayırlı olsun.Pellet etekleri kalın gözükse de çok iyi iş çıkarmışlar.Bir de isabetliyse tadından yenmez.
-
end point of memet
-
Adı Mamo olsun, gamoyla memonun karışımı. Solidler Kalın Mamo, İnceler de Mamosport
-
Türkçe isim iyi olur kanımca !
-
Mamo can da olabilir, lakin mamoş ta düşünülebilir...
-
6,35 kalibre de isteriz. Bana da iletişim numarasını veya adresini PM atabilirseniz ben de tanışmak isterim. Sumatra 500 ile 6,35 i denemek için dört gözle bekliyorum..
(bu arada Forever 33 çok yaratıcı olmuş..) -
memoli de olabilir
-
Allah utandırmasın.Havalı camiası için güzel haber.
-
Arkadaşlar marka ismi Türkçe değil sanırım yurt dışı pazarı da düşünüldüğü için mi dir bilmem SpotON Diye bir marka türetmisler ne anlama geldiğini bilmiyorum ama karizmatik sayılır bence güzel.
Kutu üzerinde tamamen ıtalyan teknolojisi ile üretildiği yazıyor ve Işin herkezçe merak edilen tarafı da fiyatı.Fiyatı gerçekten çok uygun olacak kalitesine ve beklediğinize oranla uygun fiyat gerçekten.Söylemem uygun olur mu bilmiyorum ama bana güvenin gerçekten güzel fiyat. -
5.5 luk ların ağırlığı kaç olucak.?
-
hadi hayırlısı olsun, kaliteli ve isabetli olduktan sonra JSB yolları gözlemeye gerek kalmaz ve ülkemiz kazanır.
-
Bence iç pazar çok küçük ve zor bir hedef olacağından Dünya pazarı ve kalitesi gözleniyor olsa gerek. Bu durumda Bir kaç denemeden sonra mükemmelliğe erişecek demektir. Büyük sermaye koymak büyük hedef koymak da demnektir. Havalı silahlara ruhsat ve ithalatına kısıtlama getirmek çalışmaları sürerken, umarım bu risk dünya pazarına yönelik iyi sonuçlar verir
vatana millete hayırlı olsun.
-
çok güzel pelletler benziyo inşallah isabeti ve kalitesi o yönlü güzel olur tutarsa ilk alıcılardan biiyim hadi hayırlısı
-
Şu an denememiz için gönderilen pelletler 18.5 grain ancak denemelerde eğer etekler kalın gelirse incelecek ve ağırlık buna bağlı olarak düşecek tir.
Evet kesinlikle dış pazar hatta dünya piyasası hedeflenmekte ve gözünü bu pazara dikenler içinde bende varım diyebilirim. tesise kaliteyi artırmak ve üretimi çoğaltmak için yeni makineler gelecek yakında yani çok üst düzey avrupa şartlarını aratmayacak bir tesis kuruluyor diyebilirim.
-
kalite, fiyat denklemi iyi ayarlanırsa elbette yerli kullanmak daha cazip gelecektir. bu ve benzeri girişimleri desteklemek hepimizin ortak paydası olmalı.darısı dünya standartlarında pcp üretip cari açığımızı büyütmeyecek girişimcilerin başına
-
üstatlar beğendiğine göre eminim çok güzel olacak bu pelletler. isabet oarnının da yüksek olacağı her halinden belli gibi. hani derler ya "adam olacak çocuk" diye. bence bu pelletler tam adam olacak çocuk. emeği geçen herkese teşekkürler. Allah emeklerinizi zayi etmesin.
-