İnternette dolasırken bulduğum pellet kalıplarını yapan amca bu kalıpları satışa çıkarmış.ayrıca multi pellet maker da var (çoklu döküm ) fiyatlarda makul.Bakalım mail attim yollayabilecekse alıcam.İnceleyin mutlaka
Hızlı ve çoklu wasp pelet dökümü mutlaka inceleyin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bütün sayfayı inceledim.cok güzel alınabilecek bir ürün.onunla ugrasmasıda cok zevkli olur.kendi pelletini kendin yap mantığı süper:)
-
attığınız maile cevap gelince izede söylermisiniz saygılar
-
ebay da numune pellet satıyorlar.denemek için.Aslında sitedeki yumurta videosundansa bir grup denenseydş daha iyi olurdu.Bakalım e postama cevap gelecekmi?Birde anlamadığım ki onuda e postada belirttim coklu lan aparat satıştamı??? bunu anlayamadım.Başka bir videosunda (sitesinde) bu coklu aparattan cıkan pelletleri tekrar işliyor.Acaba coklu arapattan cıkan bu pelletler soilt pellet olarak kullanılmıyormu ???Bakalım gelen maile göre anlıcaz.Maile aldığım cevabı paylaşıcam.
-
Mail geldi.Ürün 4.5- 5.0- 5.5- 6.35 olmak üzere 4 ayrı kalibrede satılıyor. 56-58-60-62 avro fiyatları var.çoklu döküm ise düsündüğüm gibi soild pellet değilmiş.sadece işi hızlandırmak adına yapılmış kalıp.Bu 5li döküm aparatından cıkan pelletleri (beşli döküm aparatının fiyatı 45 avro) pellet maker a yerlestirip çekiçliyoruz.Yani toplamda 5li döküm ve pellet maker 105 avroya geliyor.Ayrıca türkiyeye gönderim yapıyor.sanırım korgo dahil 300tl gibi bişey tutar.Değermi bilemedim ????
-
deymez gibi.bu pelletleri imal ederken baska araç gereçte kullanılacak.oksijen kaynağı mengene vs..bi müddet sonra sıkar gibi.cünki hep aynı kalıp aynı pellet.tabi bi atölyeniz varsa ugrasırım derseniz o başka
-
Aslında değmez derken fiyatı düşünerek söyledim.Yani sadece 1 mengene ve kursun potasına ihtiyaç var.Bu aletler benim elimde olmasına rağmen bu fiyatlara bu ürünü almaya değmez.Uğraşmasına uğraşılır eylenceli de olur.1saatte 1 kutu pellet yapılır mesela.
-
Bana göre ugraşmaya değmez,fantazi olur Al AA diabolo field'ları bak keyfine
-
evet zevkli olur ama her zaman aynı pellet cok sıkıcı olur.mesela bi kac adet farklı sekillerde yada grainlerde pellet üretse bu pellet maker o zaman sabaha kadar pellet basarsın istediğin boyut istediğn agırlık şekil...
-
pelletlerin karşımıda çok önemli mesala jsb ile gamo aynı sertlikte değil yada yerli malı pelletler basınclı havayı yiyince namluda sıkısabiliyorlar
-
Güzel olmaya çok güzel ama 0:44 ten 1:23 ye kadar kurşun eritiyor.Bazı hadi kursunu yerleştirmek o aparatı üstüne koymak falan her pellet için 50-60 sn geçse bi 200 atışlık pellet için 200 dk.Bizim oksijen kaynağımız olsa yarı yarıya düşse desek zamana 100 dkda bir kutu.En az tabi 56sterlin fiyatı varmış.Yaparken harcanılan oksijen kaynağı...
Yapıcak masraf harcanılacak emek yerine daystate'ın rangemaster bulletlerinden alınır.Daha karlı olur.Yanlış anlamayın bu arada bu sadece benim görüşüm karşıt olsun diye yazmadım.Tabi çoklu pellet üretmek daha akıllıca olurdu.
Ama faydası bence eğer ben her pellete o kadar emek versem atışlarımda çok daha konsantre olurum
-
aslında hesapladığınız kadar uzun sürmez.Neden derseniz coklu döküm aparatıyla pelletleri potada eritilen kurşunla nekadar hızlı döküldüğü görülüyor.Asıl süre tutan iş bu kalıptan çıkan işlenmemiş pelletleri pellet maker a yerleştirip çekiçlemek.Videodan izlenilen süre fazla fazla 10sn (bir pellet için) 250 adet pellet 40dk gibi bir sürede yapılır.Hatta pellet tüfekte istikrar sağlarsa başka pellet neden kullanılılsın ki?Her açıdan iyi olurdu.Fakat ürünü satın almak cok maliyetli.Sokağa atacak param olsa düşünmeden alırdım.Denemeğe deger.