Stoeger x20 tüfeklerin başarsı malum.Fakat tetiğin agırlığı cok kötü.Forumda bağzı arkadaşlardan tetiğin gtr3 adında bir tetikle değiştirilerek yumusatılduğından bahsetmişti.ilgili video linkte mevcut.Sadece görsel bir değişiklik yapılıyor gibi geldi bana???Acaba mevcut tetik modifiye edilerek yumuşatılabilirmi???
stoeger x20 sub. tetiğin yumuşatılması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bu videoyu sayısız kere bende izledim ancak uygulayan varmı varsa paylaşırsa fikir edinmiş oluruz
-
Bende de M125 var onunda tetiği sert ama Stoeger x20s'in M125 kadar etkili bir sertlikte olucağını tahmin etmiyorum
-
Stoeger x20 tüfeklerin başarsı malum.Fakat tetiğin agırlığı cok kötü.Forumda bağzı arkadaşlardan tetiğin gtr3 adında bir tetikle değiştirilerek yumusatılduğından bahsetmişti.ilgili video linkte mevcut.Sadece görsel bir değişiklik yapılıyor gibi geldi bana???Acaba mevcut tetik modifiye edilerek yumuşatılabilirmi???
Ülkemizde alabileceğimiz yer varsa ben alıp deneyebilirim.
-
Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan varmı acaba??
-
Benimde merak ettiğim bir konuydu. Değerli yorumları merakla bekliyorum.
-
grt 3 tetik konusu forumda bi çok kez açıldı ancak stoeger x20 ye uygulayıp deneyimi paylaşan maalesef yok
-
https://www.airgunturk.com/9757-stoeger-x…html#post129574
Şöyle bir konu var daha önce okuduklarımdan, belki yardımı olur -
gerekli dökümanı inceledim ayrıca forumda acılan konuyuda okudum.Uygulaması zor değil gibi görünüyor.Tek iş sipariş vermeye kaldı