Arkadaşlar merhaba forumunuza yeni katıldım ve biraz inceledikten sonra hoş bir ortam olduğu kanaatine vardım grup halen daha aktif ise bir buluşma yapılabilir mi diye bir sormak istedim Pcp dünyasına katılmayı düşünüyorum ve açıkcası bilen, kullanan insanalr ile tanışmak ve bilgilerine başvurmayı istiyorum ve ileridede nasipse pcp aldıktan osnra ki buluşmada atış talimi vs. katılmayı istiyorum
Hareketlilik
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Biraz takil forumda ve senin bulundugun ilde kimler var bir tanis bakalim Sonrasinda sana yol gostercek cok kisinin oldugunu goreceksin
Foruma tekrar hosgeldin -
Hoşbuldum teşekkürler öncelikle ve aslında acele etmemin sebebi elimde mod95 havalı tüfek var ve bana artık yetmiyor pcp almayı düşünüyorum elden kullanabilmek veya bilgi alışverişi ne bileyim av bayii önerir belki o yüzden aslında acelem sonrasındada eğer ki oluyorsa buluşmalar katılmak ve kaynaşmak istiyorum
-
Bende AntalyaTeam yapalım falan diyecektim ama AkdenizTeam varmış. Yakın zamanda herhangi bir haftasonu buluşma düzenlesek, tanışsak falan güzel olurdu. Evde, terasta atış yap yap canım sıkıldı tek başına şişe patlatmakta olmuyor. Organizasyonu yapalım şişeler benden : ) ...
-
100 den fazla soda şişem oldu tek başıma patlatacağım bu gidişle, buluşup biryerlere gitsek? Aracı olmayan 1-2 kişiyide alabilirim gerekirse, kış kapıda bundan 1-2 ay sonra kafamızı uzatamayız kapı önüne : ). Hadi ayaklanın artık da aktivite yapalım ...