arkadaşlar tüfeği doldurmak için 300 br 1 litre tüp bnereden bulabilirim mümkünse web sitesi verebilir msiiniz tşkler.
1 litre tüp
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
1 litre tüp kaç atış yapar merak ettim.
-
sumatra carbine i 4 defa dolduruyor mksimmum güçte 10 ar taneden 40 atış
-
1 Litre alıpta paranızı ziyan etmeyin,tabi deniz kıyısında yaşamıyorsanız
-
Bildiğim kadarıyla 1 litre 200 ve 232 bar aliminyum tüpler var.. 3 veya 4 litre 300 bar tüp var bildiğim kadarıyla..
-
ben de kaç litre alsam diye düşünürken A takımından ömer, tarık mehmet ve diğer arkadaşların da yardımıyla standart 6 lt satınaldım. Bence sen de bu konuda nerdeyse standart olmuş 6 lt çelik tüp satınal.
Ben tüpümü yarı dolu olarak çok değerli bir ağabeyimizden satınaldım ve sumatra reservoir 6.36 silahımı 3 kez doldurdum hala da yarıya bile gelmedi. Kaç atış yaptığımı bile hatırlamıyorum.6 lt den küçük alma ama istersen daha büyük satınalabilirsin (taşıma sorun olmazsa tabii)
-
herkese yorumlarından dolayı tşk ediyorum ancak ben taşıması kolayolduğu için 1 litre istiyorum.
-
bu 6lt tüpü nerden alabiliriz?
-
arkadaşlar bende pcp almak istiyorum uygun tüp veya pompa veya kompresör nerden bulabilirim
-
bu 6lt tüpü nerden alabiliriz?
öncelikle eskişehirde 300 bar dolum imkanınız var mı ona bakın bence
daha sonra scuba peşine koşun derim ben mümkünse 300 bar olsun saygılarr