http://www.kozmikstore.com/index.php?rout…roduct_id=48635
Yukarıdaki linkteki Laser Boresighter .22-.50 caliber Rifle AT44-10s uyarmı arkadaşlar fiyat cazip geldi bana 48tl + 3tl kargo
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
http://www.kozmikstore.com/index.php?rout…roduct_id=48635
Yukarıdaki linkteki Laser Boresighter .22-.50 caliber Rifle AT44-10s uyarmı arkadaşlar fiyat cazip geldi bana 48tl + 3tl kargo
tüfek 5,5 lik saçma atıyor onu yazmayı unutmusum
uyar alabilirsin
aslında güzel icatmış dürbün ayarlamak için
Laser Boresighter kullanmış biri olarak o kadar da güvenilir sonuç vermiyor. Silahı çok iyi sabitledikten sonra namlu ucuna taktığınız boresighteri kendi etrafında çevirin. Kırmızı noktanın yeri sabit kalıyorsa ne güzel, sıfırlama yapabilirsiniz; maalesef tüfek sabit olmasına rağmen boresighteri çevirince noktanın yerinin sürekli değiştiğini, boresighterin tam olarak namlunun vurduğu yeri göstermediğini göreceksiniz. Bu konuda diğer bir sorun her pellet doğrusal olarak ilerlemez, boresighter ise size doğrusal bir sıfırlama noktası verir.
lazerı cevirince ışıgın dönmesi içerdeki lazerşn şlerşye gelmesınden kaynaklanıyor ince bir şeyle önden biraz ileri itince bu sorun gidiyor.
bu sorun gitmese bile cok az birşey hedef sapması oluyor yanı 3aşagı 5 yukarı hedefe yaklaşırsınız gerı kalanınıda 3 5 atışla sıfırlamayı cözümlemiş olursunuz.
lazer olmadan 10 15 atışda yapacagın sıfırlamayı lazerle daha kısa sürede halledersiniz
Aynı aleti Aliexpres.com dan 17$ a aldım 1 haftada elime ulaştı ama daha deneme fırsatım olmadı. Sadece eksiksiz ve çalışıyor olduğunu biliyorum ...
Mermisi pahalı ateşli tüfek kullanmıyoruzki altı üstü 3 tane pellet bu aparatın yaptığı işi yapıyor. Gerçi sonuçta hobi bu keyif alıyorsak sorun yok.
bence havalısilah için gereksiz bir alet, 3-5 pellet sıfırlamaya yeter .
bende gereksiz buluyorum
Bushinel Boresighterı kendi etrafında çevirince noktanın yeri değişiyor mu acaba; kullanan arkadfaşlar cevap yazarsa çin malı boresighterlarla karşılaştırma imkanı olur.
Bushinel Boresighterı kendi etrafında çevirince noktanın yeri değişiyor mu acaba; kullanan arkadfaşlar cevap yazarsa çin malı boresighterlarla karşılaştırma imkanı olur.
oda çin malı
dürbün ayarlamasını bilmeyen için bayağı kolaylık sağlar son ince ayarı hedef üzerinde lazersiz yaparsınız..işlem tamam
oda çin malı
dürbün ayarlamasını bilmeyen için bayağı kolaylık sağlar son ince ayarı hedef üzerinde lazersiz yaparsınız..işlem tamam
+1 ki Sideprensi söylüyorsa bunu vardır bir bildiği. Dürbün olsun, uzak mesafe atışları olsun abimiz prftur : ) ...
oda çin malı
Bushinelin çin malı olduğunubiliyorum. Lakin fiyatı yüksek; fiyatına değer mi, diğer marka boresighterlardan farkı var mıdır?
benim elime 2 tane Bushnell Laser Bore Sighter geçti,biri Bushnell ambalajlı idi,diğeri Bushnell diye geldi,ambalajında yazmıyordu birşey,2side aynı özellikte idi..
açıkcası banada gereksiz geldi 4-5 pellet silahı sıfırlamak için yeterli şahsen evde 3 pellet ile hallettim sadece silahı sabitleyip ilk attığınız pelleti dürbün ile üzerine gelicek şekilde ayarlamak...tabi uygun fiyatı ile de bunlada yapmak mümkün ama buna vericeğim para ile 3 kutu pellet alır atış yaparak sabitlerim hem daha keyifle olur hemde ekipmanınızı daha iyi tanırsınız...
Merhabalar,
Ben de Laser Boresighter aldım ama silahım olan hatsan mod 125 snipper a takamadım . Ucundaki moderatörü sökmeyi de denemeye çekindim açıkçası. Bu konuda bu silahla Laser Boresighter kullanan arkadaşımız varsa nasıl kullandığını anlatabilir mi?
Saygılar
Aynı teslim sürelerinde ali express'te 13-15-17 dolar gibi fiyatlarda var.
Ne kadar faydalı ne kadar gereksizi bilmem ama kesinlikle aynı kalite ve daha ucuz sadece bu şekilde fikir verebilirim.
Sabit moderatör olan silahlarda bore sighterı çıkarırken moderatör odacıklarına takılan uç kısım çok zor çıkıyor, dikkatli olmak gerek.
dürbün ayarını böyle saçma aksamlarla hiç yapmadım , geçen denedim , lazer başka yeri dürbün başka yeri gösterdi , lazeri namlu içinde çevirdim , tekrardan çok farklı yerleri gösterdi , benim ayar yöntemim çok daha basit , 100 m civarı 5-6 atışla ayarı tamamlarım , her şey çok kolay olmamalı , bazen efor harcamak gerekiyor...