100m Hollandalı Havalısilahcıların sitesine bakınca daha önce duymadığım bir silahın ilk üçte olduğunu gördüm "Drummen Sinner" , hatta 8. ve 9. olan silahta aynı marka . o neymiş deyip googllayınca DZ Sinner sitesine ulaştım. .223 ve .308 kalibre custom silahlarmış. fiyatı 2999 euro'cukmuş
Drummen Sinner havalıtüfek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Tekli ve th kundak güzele benziyor...
-
Tüfek etkileyici ,özellikle 5.67 ve .308 çapları tercih ediliyor.
100 mt grupman oldukça iyi ve adamların imkanları mükemmel.100 mt için kapalı alanları var.
Yarışmada ikinci olan silahın dürbünu Ior terminator 12-52x56 dürbünun yurt dışında 2300 € civarı.Yani imkanlar böyle güzel ışte. -
Onu bu kadar pahalı yapan nedir ?
-
Onu bu kadar pahalı yapan nedir ?
Ferrari yi bu kadar pahalı yapan nedir??? Saygılar
-
ilk üçün kullandığı pelet te RWS . bende 10 kutu almıştım demek ki iyi bir seçim yapmışım .
keşke bizimde böyle imkanlarımız olsa. -
Tekli ve th kundak güzele benziyor...
bayıldım ya bayıldım bu ne güzelllik
-
frrrari hakkında bilgim var ama bunun hakkında bilgim yok o yüzden soruyorum, bilen var mı ?
-
Tüfeklerin altında 8 kg yazıyo gerçekten bu terim ağırlığıysa bence yaramaz..
-
bunu bu kadar pahalı yapan, tahribatı mı, menzili mi, isabeti mi.
-
Firmayla 6 ay önce yazışmalarım oldu.Çeşitli basınçlarda çıkış hızlarını ve mühimmat özelliklerini görüştük.
80 santim namluyla .223 44.5 grain 180 barda 312-316 mt-sn 240 barda 361-368 mt-sn veriyor.
Yarışmalarda 180 bar regülasyon kullanmışlar. İstenildiğinde silah namlusu değiştirilerek .308 oluyor.
RWS mühimmat 5.65 LR.22 Ateşli çekirdeği. 1000 adetlik karton kutular halinde satıyorlarmış.
Silah, yedek namlu ,1000 lik mühimmat için teklifleri 3500 Euro son fiyat.Tahmini teslim süresi 20 günle 90 gün arası.
Maksimum kullanım basıncı 250 bar . Bu arada 100yrd bencrest te 40 atışta 39 X vurmuş.???
Atışlar arası düşme yaklaşık 30 fps -sn olduğu için regülesiz kullanmak imkansız.
Fiyata gümrük ve katmadeğer vergisini eklemeyi unutmayın. -
Demek bunun farkı istenildiğinde namluyu yani kalibreyi değiştirmek ve yüksek enerji ve çıkış hızı gibi üstünlükleri ateşli silah çekirdeğiyle yapabilmesi. Bence parası olan kaçırmamalı.