Ben yarın 12:30 sıralarında atış alanında olacağım arkadaşlar.
04.08.2012 Geleneksel Cumartesi Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erken gitsen gelirdim valla dostum.şimdi bizde arkadaşla onu konuşuryoduk görmek istiyordum bizim silahları ama tam gün ortası o saat.onun sonrasında vakit kalmıyor bu sefer.
Erken gidecek olan varmi? -
Togay yarın sabah için gelmeyi düşünüyorum ama bende çok ters yerdeyim. Mutlaka biz den birileri gelir o taraftan..
-
Sabah biraz işim olduğu için o saate kalıyorum maalesef Togay. Şhell petrolun oralara gelirsen Murat abi alabilir seni
-
ömerle beraber bizde geliyoruz
-
Aslında FT hedefi bulabilsek pozisyon çalışma imkanımız olurdu.
-
boya topu patlatırız erdinç niye üzülüyosun abicim. ben epey zamandır gelemiyorum zaten epey stres atmam lazım..
-
Gel Abi özlemiştik zaten seni. Boya topları sıcaktan iyice akışkan olmuş, elle toplanırken üst baş kalmıyor
-
Erdinç abi Yarın Tarık abiyle geliyorum.
-
ben büyük ihtimalle 10 yaşındaki kızımla geleceğim. tabi küçük hn. kalkabilirse..
-
11e doğru komutanımla geliyorum:)
-
Yasin ben ve bir de devrem beraber geliyoruz.Erdin gelirken iki tüfeği de getirirmisin hem aa hem hw yi.
-
Ben bu gün gidemedim maalesef, hesapta olmayan işler çıktı. Yarın fırsat bulursam gideceğim inşallah. Togay ben AA yı yaklaşık 1 ay kadar oldu satalı.