Yani ben olsun enfazla 35 metrede kola kutusu 25-30 metrede grup 15 metrede hertürlü şişe kırabilecek bir tabanca olsun diyorum istiyorum.
Zoraki
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
4,5 kırar mı delip geçer mi bilmiyorum, 5,5 şişeyi kırar.
-
Sizde 5,5lik Ultramı var hocam?
-
Evet.
-
Ultra 5.5 ile değil 35 metrede 75 metrede kola kutusu vs. vurursun, yine bu mesafelere kadarda şişeleri kırabilirsin.
-
zoraki kullanım klavuzu
-
-
kardeş sen ultra al namlu hoşuna gitmezse bir tane kısa namlu alırsın.
-
Zorakinin dipçikli halini linkte görebilirsiniz. http://www.gatewaytoairguns.org/GTA/index.php?topic=22776.0
-
Link çalışmıyor.
http://www.atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=9
burdan ulaşabilirsiniz. Accessories bölümünde kullanım klavuzu.
-
Üzerine optik bir nişangah takıldıktan sonra destekli atış yapılmak istendiğinde, sol elin işaret parmağı ister istemez namluya gidiyor, light modelde parmağınızı vurma ihtimaliniz her zaman mevcut ultra bu açıdan daha güvenli, her iki modeli de kullanan biriyim bana göre ultranın en büyük avantajı bu
İsabet konusuna gelirsek ikisinde de aynı namlu mevcut ultranınki sadece biraz daha uzun, bu durum güce olumlu katkı yaparken isabeti az da olsa olumsuz etkilemesi doğaldır, neden derseniz lock time denilen pelletin namluyu terketme süresi light modelde daha kısa. Tabancada her ne kadar sıfır tepme var desekte basınçlı hava karşısında şahlanma oluyor biraz silahı çok sıkmakta isabet için çözüm değil aksine bana göre isabeti olumsuz etkiliyor.
Son olarak kalibre konusuna değinmek isterim, bana göre 12-15 fpe altı tüm silahlarda kullanılacak kalibre 4,5mm olmalı, üstelik rüzgarın savurması olayı bence 5,5ta daha fazla, 4,5 mm hafif olmasına rağmen hedefe daha düz bir hatta daha hızlı ulaşıp havada daha az zaman geçiriyor, ayrıca düşme oranları gerçekten çok önemli söz gelimi 4,5 cal 50 metrede 4-5cm düşüyorsa 5,5cal 20-30 cm düşüyor.
Zoraki'de şu an piyasada bulunabilecek hemen hemen tüm 4,5 pelletleri denedim ve şahsi görüşüm artık AA field heavy 10,30grn ve jsb exact 8,44 grainden başka pelleti namluya sokmam.
Gamonun promagnum pelletleride fena değildi ama o ise pise bir daha el sürmek istemiyorum.
Selamlar -
Bir şey soracağım. Aşağıdaki linke tıklayınca, atakarms'ın ana sayfasında verilen HP-01 Ultra'nın resminde öndeki namlu uzantısı görülmüyor:
http://atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=9
En üstteki Products (Ürünler) butonuna tıklayınca gelen resimde ise o uzantı mevcut. Yani acaba diyorum, o parça istenildiğinde çevrilerek ana namludan çıkarılabiliyor ve silahın görüntüsü Light model'e dönüşebiliyor mu?
Kullananlar bunu açıklayabilir mi? -
Bir şey soracağım. Aşağıdaki linke tıklayınca, atakarms'ın ana sayfasında verilen HP-01 Ultra'nın resminde öndeki namlu uzantısı görülmüyor:
http://atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=9
En üstteki Products (Ürünler) butonuna tıklayınca gelen resimde ise o uzantı mevcut. Yani acaba diyorum, o parça istenildiğinde çevrilerek ana namludan çıkarılabiliyor ve silahın görüntüsü Light model'e dönüşebiliyor mu?
Kullananlar bunu açıklayabilir mi?
ultranın namlu boyu 26cm namlu kısalmaz sadece dışındaki kaplama tarzı parça çıkarılabilir. -
Arkadaşlar bir sorum var,
elimde bir light var, namlusunu değiştirip uzun ultra namlusu taktım. Light ile ultra arasındaki tek fark namlu boyu mu, piston çapı veya kursunda da bir fark var mı?
Biliyorum ultra ve light modellerin namlu çıkış hızları farklı veriliyor ama bu tamamen namlu boyu farkından da kaynaklanıyor olabilir.
Teşekkürler
-
Ultra modelde 4pompa, light modelde 3pompa yapılıyor fabrika verisi olarak ama incelediğim kadarıyla namlu uzunluğu dışında bir fark görmedim. Daha detaylı inceleyen varsa yardımcı olacaktır.
Uzun namlu ile çıkış hızı yüzde 10 hatta yirmilere kadar artıyor.
-
bb atan ya da benzeri bir h.tabanca kullanmadım ama zoraki ultra kullandım bahçeli eviniz var şöyle 25mt alanda çok zevkli işler çıkartıyor tam arka bahçe aleti birde moderatör takıldımı tamam
-