4.5 iyi bende de var harika keyifli 1 kutu pelet birde zorakiyi aldın mı yanına...
Yeni Oyuncağım :) ZOraki ULtRa .177
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
<div style="margin: 0px; padding: 14px 0px; border-width: 1px 0px 0px; border-top-style: dotted; border-top-color: rgb(204, 204, 204); font-size: 14px; overflow: hidden; color: rgb(68, 49, 10); font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; line-height: 21px;">
<div class="messageText" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px;">arkadaslar öncelikle merhaba zoraki hp01 light mi yoksa hp01 ultra mı karar veremedim ama ultranın tipini pek beğenmedim yardımcı olurmusunuz bi de kalibresini söylerseniz sevinirim teşekkürler...</div>
</div><div class="messageFooter" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-size: 14px; color: rgb(68, 49, 10); font-family: Verdana, Helvetica, sans-serif; line-height: 21px;"> </div>
<ul>
<li> </li>
</ul> -
son 3 mesaj matrix gibi olmuş, çözebilene aşk olsun
not: mesajlar bazen böyle sizin yazdığınız gibi oluyor, gelişmiş cevaplaya tıklayarak düzenlemek gerekiyor,
[Resim Engellendi: http://voices.washingtonpost.com/ezra-klein/HD_Matrix_Wallpaper_by_aNdre_W.jpg] -
arkadaslar öncelikle merhaba zoraki hp01 light mi yoksa hp01 ultra mı karar veremedim ama ultranın tipini pek beğenmedim yardımcı olurmusunuz bi de kalibresini söylerseniz sevinirim teşekkürler demek istedim de niye böyle oldu bilmiyorum
-
30-40 fps hız farkı var sadece.
kalıte vesaire aynı.
şuan elimde acil satılık zoraki light 4.5 var. ve fiyatıda 250 tl. çok uyguna gidicek.iletişime geçelim sizinle. -
bu hız sadece namlu farkından mı kaynaklanıyo sizde ikisi de var sanırım neden ultra değil de bu satılık
-
sadece namludan kaynaklanıyor.
ultrasını 2 sene önce sattım
buda benim değil takımdan bulent abimizin.acil paraya ıhtiyacı var. -
tam 30 fps fark var aralarında:) tekrar baktım inlemelerime
-
Bi ilave de ben yapayım..
Atakarms;'ın verdiği verilere göre sonuç aşağıdaki gibidir..
ayrıca namlu boyu haricinde pompalama sayısıda farklı, dolayısı ile belirtildiği gibi 35m/s güç farkı var aralarında...
Birde 3 joule kadarcık bir güç farkıZoraki ultra 4,5 mm
maksimum 13,57 joule 0,48 gr. ilehız değerleri:
1. Pompa: 130 m/s 0.48 g.
2. Pompa: 175 m/s 0.48 g.
3. Pompa: 205 m/s 0.48 g.
4. Pompa: 225 m/s 0.48 g.Zoraki light 4,5mm maksimum
10.4joule 0,48 gr ilehız değerleri:
1. Pompa: 120 m/s 0.48 g
2. Pompa: 160 m/s 0.48 g.
3 .Pompa: 190 m/s 0.48 g.o değilde aynı valf yok herhalde, 3.pompada biri farklı bir değer vermiş diğeri farklı bir değer.. kullanan arkadaşlar aradaki farka dair biraz daha detay verebilirse sevinirim...
-
aynı pompa değerlerine bakmazsanız. söylediğiniz doğru sonuç olmaz.
-
o zaman 4 pompa yapılır mı light modeli ile de
-
4.5 mm ultra alın
-
ŞİMDİ BİRAZ PARA DURUMU SIKINTILI DA ALICAM BİTANE SİZ KESİN Mİ DİYOSUNUZ ULTRA 5.5 DAHA İYİ OLMAZ MI
-
neyse sen bildiğini yap paran yetmiyorsa forumdan 2.el alabilirsin
-
Valla
-