Eşimle Birlikte Yaptığım Grupman

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar, bu gün Gamo Hunter 1250 deki dürbünümü sıfırladıktan sonra birkaç atış yapmak için yardımcımla beraber (eşim oluyor : )) çalışmaya koyulduk. Birkaç atış yaptıktan sonra eşim "bende atış yapmak istiyorum" dedi. Bende "tamam o zaman kapışaım bakalım" dedim ve başladık atmaya.

İkimizinde 3 farklı hedefi ve her hedefe atmamız gereken 5 pelletimiz vardı. Tabii her atıştan sonra tüfeği ben kurduğum için bende pek hal derman kalmadı ve bazı atışlarım bozuldu haliyle. Yakşalık 3-4 ay öncesinde de MS hastası olduğumu öğrendiğimden dolayı uzun zamandırda atış yapmıyordum onunda acemiliğini yaşadım tabii ve tüfekte eşime göre oldukca ağır olduğu için o da kendi söylediğine göre pek iyi iş çıkartamamış ki, bana göre mükemmel atışlar yaptı. En azından ilk kez eline tüfek alan 50 kiloluk bir bayana göre.

Pcp almayı pek düşünmüyordum ama eşimdeki bu ışığı gördükten sonra iyiden iyiye düşünmeye başladım : ).

Mesafe 35 mt.
    Gamo Hunter 1250 + Gamo MD 3 9 x 40 ( 5-6-7-8-9x büyütme kullandık)
    Mühimmat Fx 5.52 ve AA 5.52 karışık

[Resim Engellendi: http://hizliresimyukle.com/thumb-300082.jpg]

[Resim Engellendi: http://hizliresimyukle.com/thumb-300083.jpg]

[Resim Engellendi: http://hizliresimyukle.com/thumb-300084.jpg]

İyi akşamlar ...

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Ov3RPoWeR (12 Ağustos 2012 23:12).

• eşiyle atış yapanlara özeniyorum çok keyifli olur yalnız atış yamak iyice hevesimi alıdığım için sıkıcı geliyor değişiklik lazım g;$i

Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077

Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

• Tebrikler, saygılar.

• Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
    Grupmanlarınız benim için çok güzel olmuşlar.
    Paylaşım için teşekkürler :)

Hatsan Torpedo 150 Th (.22cal) + Optima 3-9x44E :thumbup:

agt

• Ellerinize sağlık. :)

Eşiyle atış yapanlara bende imreniyorum :) Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao

AB Rh (-)

• Elinize sağlık her ikinizin de, rahatsızlığınız için Allahtan acil şifalar dilerim, yine de eşinizle birlikte atışa gitmenin ve hobinizi paylaşmanın mutluluğu hepsini unutturuyordur eminim.

• erkek işi elimizde kalan son özelliklerden birini daha hanımlara kaptırmak üzereyiz. Bak kardeşim bu işi hanımınla yaparken biraz daha düşün evdeki konumunu yeniden gözden geçirmek zorunda kalma sonra.

:P

• Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ...

• Bizde de yurt dışındaki gibi bu hobiye meraklı hanımların olması bir sosyal hareket demektir sevindirici bir durum ama asıl ilginç olanı; Bir çok arkadaşımızdaki gibi evde bunun hanıma karşı yapılan bir harekat gibi görülmemesidir, bir gün evlenirsem ben de eşimle birlikte atış yapmak isterim, zira bir çok arkadaş, hanım kızıyor diye bu hobiyle fazla uğraşamıyor.

Ya onlar biraz kılıbık yada senin hanım biraz kazak.

Birlikte daha nice mutlu atışlar dilerim

• Bizde de yurt dışındaki gibi bu hobiye meraklı hanımların olması bir sosyal hareket demektir sevindirici bir durum ama asıl ilginç olanı; Bir çok arkadaşımızdaki gibi evde bunun hanıma karşı yapılan bir harekat gibi görülmemesidir, bir gün evlenirsem ben de eşimle birlikte atış yapmak isterim, zira bir çok arkadaş, hanım kızıyor diye bu hobiyle fazla uğraşamıyor.

Ya onlar biraz kılıbık yada senin hanım biraz kazak.

Birlikte daha nice mutlu atışlar dilerim

Teşekkürler. Kılıbıklık mı yoksa karşılıklı saygı meselesi mi bilemiyorum. Zira ben biraz otoriterimdir ama eşimde bana ve hobilerime saygı duyar. Tabii sevip sevmemek ona kalmış. Model araçlarlada ilgileniyorum ve arada lehim falan yapmam gerekiyor. Arada sırada kızsamda her zaman bana yardımcı olur. Model araçlarımı sürdürmüyorum o da istemiyor zaten. Malum çok süratli araçlar ve bir anlık dikkatsizlik 1000-2000 tL nin çöpe gitmesi veya istenmeyen bir kazayla sonuçlanabiliyor ve o da bunun farkında. Ben bu hobiyi eşlerle paylaşma konusunda şuna inanıyorum; eşini doğru seçeceksin veya senin ona duyduğun kadar o da sana saygı duyacak ki seni rahatlatan gevşeten hobilerine müdahalede bulunmasın ...

• Öncelikle size acil şifalar dilerim. Bu mutluluğunuz devam edecek ve eminim iyi olacaksınız. Hayatı paylaştığınız gibi atışı da paylaşıyorsanız pcp yi eşinize alın siz Gamo ile idare edip olacakları bizlerle paylaşın :) 8o

• Eşime Pcp verip ben Gamoyla atış yaparsam sanırım o grupmanı burada paylaşamam : )) ...