Merhaba sayın forum üyeleri sevgili yöneticiler,
Artık münkünse yapılabiliyosa ZORAKİ fan grubunun açılmasını talep ediyorum.bir kaç arkadaşında böyle bir isteği olmuştu.öncü olmak istedim.akıncılar gibi
teşekkürler
saygılar
metehan
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba sayın forum üyeleri sevgili yöneticiler,
Artık münkünse yapılabiliyosa ZORAKİ fan grubunun açılmasını talep ediyorum.bir kaç arkadaşında böyle bir isteği olmuştu.öncü olmak istedim.akıncılar gibi
teşekkürler
saygılar
metehan
Bu Fan Klüp ile ilgili kurulması yönünde talepte bulunan arkadaşlar bu başlık altında isteklerini dile getirirlerse belki sayıya göre birşeyler yapılabilir. Saygılar
ben varım
Şuan zorakim yok ama bende varım .
beni düşünmeden yazabilirsiniz arkadaşlar...
Aslinda forumdaki fan grup olayi şahsen mantıksız geliyordu bana ama bi fan grup sistemi varsa Zoraki'nin Fanıyım diyebilirim. Bir defa sattıgım ardından iki tane edindigim tabanca
hp01 ligt .177
hp01 ultra .177
Zoraki
evet konu acıp orda tartışa biliyoruz ama bir fan grubumuz olursa her zoraki sahibi yada bu tabancayı merak eden direk bakıp inceleyebilicek.
Saygılar
hayırlısı olsun
Bildiğim kadarıyla fan grup sistemi yatagunun sattığı silahların sahiplerinin oluşturduğu bir sistem , mesela ; Samyang, FX , AirArms , Falcon . Yatagun zoraki olduğu kadar walther , crosman, weihrauch, umarex tabancalarını da satıyor , 'eğer tabanca fan grubu kurulacaksa bence tüm tabancaların kurulmalı' diyecektim ama fan grup olayı biraz daha ağır bir olay olduğu için tabancaya uygun olmadığını düşünüyorum , ama bu güzel tabancanın destekçileri 4-5 kişiyi geçiyorsa neden açılmasın ki .
Zoraki hem kuulanıcı sayısı hem de yapılan modifiyelerle sıradan bir havalı tabancadan çok farklı, bu nedenle bir fun grup istedik. Atak armsın çıkaracağı yeni modellerle de Zoraki ailesinin daha da farklılaşağı aşikar.
Aslında fazlada gerek yok, bugün Weihrauch ın fan grubuda yok daystate inde. Vakti zamaninda Yatagun in getirdigi tufeklerden alanlari forumda etiketlemek amacli uygulanmis. Bazi bolumlerdeki paylasimlarda sadece bu marka satinalanlarin gorebilecegi sekilde ayarlanmis. Bugun google Zoraki yazsan istemedigin kadar bilgiyle karsilasirsin cokta gerekli birsey degil sanirim
gereklilik değilde sadece bu bir forumdan istekti. Dile getirdim olur yada olmaz problem değil.
Ama sonuçta bizde bu forumda paylaşım yapmak ve paylaşımlardan yararlanmak için burdayız.
Google a yazınca ne güzel konular çıkıyo ama bu forumdada bunları görsek harika olmaz mı?
Yöneticinin son kararı ne öğrenme şansımız var mı?
Konuları tek başlık altında görmek adına bende bu fikre sıcak bakıyorum..
Benim Zorakim yok ama Gamo IGT model bir tüfek daha edindikten sonra ilk işim bir Zoraki almak olacak ve bence Zoraki kendine ait bir fun grubu bu sitede hakeden bir marka ...
Bende HW 45 fun club istiyorum , mrt083 ünde benim gibi düşündüğünden eminim.
atak arms destekçiyim gurur duyuyorum zoraki nin hastasıyım
zorakim yok ama bencede açılmalı
Bence de açılmalı, en yeni zoraki kullanıcılardan biriyim. Soruların, sorunların geliştirmelerin bir başlık altında toplanması güzel olacaktır.
ben atak arms ın yeni havalı silahını merakla bekliyorum bildigim kadarı ile tüfek olacak
Tüm Zoraki kullanıcılarını bu başlığa bekliyoruz.