At 44 50 Metre H&N baracuda.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar crosmanlar bitince acaba hn nasıldır diye denemek istedim 50 metrede fotograftaki gibi grup cıkınca 100 metreyede atım gercekten ruzgardan nerdeyse etkilenmiyor ve etkisini cok begendim fotografını cekmeyi unutmusum ,konserve tenekesine (ortaboy fasulye konservesi) 100 metreden yaptıgım atısları hic ıskalamadı ve iki taraflı kagıt gibi deldi dance.gif Merak eden ve agır pellet olarak ne kullanabiliriz diye dusunen arkadaslara fikir verebilir..

[Resim Engellendi: http://img7.imageshack.us/img7/2720/50mhnbaracuda.th.jpg]

• elinize sağlık :)

Metehan TURKİSH AİRGUNNER

Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

Niksan Escalade TC .22

Niksan Elf S .22.

Niksan Tacto S .177

Niksan Özark TC .22

Niksan Escalade .25

Niksan Özark T .25

Diana Mod 52 .177

Beretta F92 .177 Full auto

Gamo Pr776 .177 Revolver

Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm

;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports

Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

• çok başarılı bi iş çiıkmış atnin hangıi modeli acabaa

hatsan mod 33 4,5mm 177cal

hatsan mod 70 4,5mm 177cal

hatsan mod1055.5mm 22cal winchester3-9*32

gamocfx5.5mm 22 cal square3-9 40

at44wx 10 lw 5.5 22 cal optima 3.12,44 AOE ;tacli#
    armsan phenoma carbo 12 cal otomatik av tüfeği tacli.png

• Atışlar için tebrik ederim. HN mermileri piyasadaki en sert yapılı mermilerdir , ben evanixle geçen sene 1000 fps. 20 atış ayarındayken hem isabet hem de incemehmet ile alamadığım kadar tahribat aldım. Duvara 2 metreden attığim diğer pelletler pestil olurken bunun sadece önü piraz sürtülmüştü , penseyle duvardan çıkardım neredeyse atılmamış gibiydi. Bir de eteklerini kalın yapmasalar namluya daha iyi oturacak.

filinta

dulce bellum inexpertis

• çok başarılı bi iş çiıkmış atnin hangıi modeli acabaa

Atışlar için tebrik ederim. HN mermileri piyasadaki en sert yapılı mermilerdir , ben evanixle geçen sene 1000 fps. 20 atış ayarındayken hem isabet hem de incemehmet ile alamadığım kadar tahribat aldım. Duvara 2 metreden attığim diğer pelletler pestil olurken bunun sadece önü piraz sürtülmüştü , penseyle duvardan çıkardım neredeyse atılmamış gibiydi. Bir de eteklerini kalın yapmasalar namluya daha iyi oturacak.

Tesekkürler benim namlu sanırım sert ve etegi geniş pelletleri daha cok seviyor 100 metredeki tahribatını ve isabetini cok begendim ama fiyat olarak maalesef ince memettende jsb dende bayagı pahalı..