Merhabalar konuyu doğru yere açıyorumdur umarım tüfeğimizi alsak kaç metreye sıfırlasak 100 metre içinde tekrar sıfırlama yapmadan herhangi bir noktaya ateş ettiğimizde isabet şansımızı optimize etmiş oluruz?
Tüfek Sıfırlama
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Merhabalar konuyu doğru yere açıyorumdur umarım tüfeğimizi alsak kaç metreye sıfırlasak 100 metre içinde tekrar sıfırlama yapmadan herhangi bir noktaya ateş ettiğimizde isabet şansımızı optimize etmiş oluruz?
Tufeginizi hangi metrede sifirlarsaniz ancak o metre dahilinde mildot hesabi yapmadan atis yapabilirsiniz.Ben yaylilarimi genelde 30m'ye sifirlar 2-3 mildot kullanarak 60-70max atarim.Sizde (pcp ise) 50m'ye sifirlarsaniz 100m ve uzeri iyi bir durbunle mildot hesabi ile atabilir yada direk 100m sifirlamasi yapabilirsiniz
-
Yaylıları bilmiyorumda pcp tüfeklerde eğer tüfek 900 fp felan atıyosa 15 metreye sıfırlandığı taktirde 50 metreyede sıfırlanmış oluyordu...
-
Tudfegin gucune pellete gore degisir bu bilgileri verirseniz kesin olmasada yorum yapilabilir.
-
Yaylıları bilmiyorumda pcp tüfeklerde eğer tüfek 900 fp felan atıyosa 15 metreye sıfırlandığı taktirde 50 metreyede sıfırlanmış oluyordu...
Dogru benim yaylilar ortalama 695-705fps atiyor dusme mesafesi pcpye gore daha fazla
-
Avlanma kismi haric sifirlama konusunda fikir verebilir
-
Yorumlarınız için çok teşekkürler Torun Magnum Mod 301 - Jet air gun pellet 4.5mm kullanıyorum tüfeğimi daha alalı 2 hafta olucak deneyimli olduğumu söyliyemem galiba tüfekden çıkış hızı 310m/s olabilir
-
Avlanma kismi haric sifirlama konusunda fikir verebilir
FT yarışmasında da mecburen mildot kullanacağız bi ara bakmak lazım aslında..