merhaba sayın forum üyeleri değerli abilerim şimdiye kadar hep havalı tüfek kullandım elime hiç havalı tabanca almış değilim tüfeğimi hep kendim alırdım.fakat tabanca içinde böylemidir.yani tabanca almak için benim yaşım 17 acaba havalı tabanca alabilirmiyim satın almam da herhangi bir engel varmıdır .
havalı tabanca almak için
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
ben av bayisine gittim ben bunu istiyorum(torpedo 150) dedim parayı verdim tüfeği alıp eve geldim.Tüfekte böyle olduğuna göre tabancada...
Not:17 yaşındayım. -
tabanca bu sonuşta bilmiyorum adam yargı gösterirmi ?
-
Hocam yanına bir büyüğünü alırsan daha iyi olur veremem derse kendini kötü hissedersin.:)
Bu arada kuru sıkı işi yattımı -
tabanca bu sonuşta bilmiyorum adam yargı gösterirmi ?
tüfekle tabanca almak aynı işlem hocam, olmazsa babanın abinin falan üstüne alırsın faturayı. -
kurusıkı hala arıyorum valla ama aklımda röhm rg 96 var demekki babamla gidip alacam sağolun
-
En iyisini yaptın
-
en iyisi bir büyüğünle gitmek ama av baayisini tanıyorsan sorun olcağını sanmam
-
2 -3 tane tanıdığım var en iyisi bir sorayım bakarsın olumsuz yönde yorum alırım.