367 metre Grupman Çalışması
PCP : Condor sss 5.5 (Modifiye)
Pellet : İncemehmet Solid
Atış : 7-8, isabet 4 (7 atış olabilirde kötü ihtimal 7-8 yazdım)
Hava : Rüzgarsız ancak akşama yakın - ışık sorunu var...
CTC : Boşverin CTC yi o mesafede grupman mı yapacağız yani...
3-4 atış sıfırlama için, sonra 7-8 atış hedefe grup çalışması, daha sonra düşme yapmaya başladı sıfırlamaya çalışma atışları ancak düşme çok olunca bir türlü sıfırlayamadım bıraktım...
İki beyaz hedef kağıdı var ilk atışlar sağdaki beyaz kağıda yapıldı 1 isabet sağ alt köşeye
diğeri hedefin önüne düşdü diğeri sekti vs... Soldaki kağıda atış yapılmadı ...
İlk atışlarda kayıt hedefin yanından alındı çanağa yapılan atış, atış yapılan yerden daha iyi olur diye ordan yapıldı,
atışlarda ses çok az geliyor kulakla işitmek bayağı zor , ancak videoda çok dikkatle dinlenirse çok hafif bir ses geldiği belki duyulabilir...
(Birde çanak delikli olduğundan direnci az dolayısıyla fazla ses yapmıyor olabilir - mesafe de bayağı uzak , pelletin vınlama sesi videoda var ancak atış yapılan yere gelmiyor)
Çanağa yapılan atışlar görülmediğinden kabul etmeyen olabilir ancak işi bilen arkadaşlar kağıda yapılan ilk atışlarda pelletlerin nereye düştüğüne
bakarsa bu atışların imkansız olmadığını anlatabilirler ...
Dikkat edin 2 cep telefonu açık atış yaparken ses duyuluyor
sonra bir müddet sonra hedefin orada ya toz kaldırıyor yada vınlıyor...
İki ses arasındaki zamandan mesafeyi zaten anlarsınız ...
Onun haricinde tecrübeli arkadaşlar yapılan atışların nereye
düştüğüne bakarak o atışların yapılıp yapılmayacağını anlar muhtemelen... Evvelki Atışlara inanmakda zorlanananlar beyaz kağıda yapılan atışlara bakıp
pelletlerin nereye düştüğünü görünce inanırlar belki zannediyorum...
Atışları rüzgardan daha çok etkileyen etken havanın kararması ve görüntünün iyi alınamaması, bu atışları bayağı etkiliyor (zaten atış sonuna doğru akşam ezanı okunuyor) ...
Çanak 1nci dakikada gözüküyor ... Çekim yan çıktı kusura bakmayın ...
Not : COndor Modifiye (Güç artırma modifiyesi değildir) , Atışlar moderatorledir...
Hala inanmayan varsa gelsin yanında atış yapalım beraber ... (Atışları yaparken çekim yapan arkadaşım şahittir... )