Bir kaç hafta önce aldığım tüfeğimle grupman calışmam .
3 atış 25metre .Resimdeki 1 kuruş anlaşılabilmesi için
Daha iyilerini yapabilicek bu tüfek bundan eminim.
Saygılarımla
[Resim Engellendi: http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4puf.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bir kaç hafta önce aldığım tüfeğimle grupman calışmam .
3 atış 25metre .Resimdeki 1 kuruş anlaşılabilmesi için
Daha iyilerini yapabilicek bu tüfek bundan eminim.
Saygılarımla
[Resim Engellendi: http://a1208.hizliresim.com/10/q/c4puf.jpg]
Emre kardeş tebrikler güzel atış vede hayırlı olsun tüfeğiniz kazasız atışlar.
Teşekkür ederim Ömer kardeşim.
Senden dostluğundan bu güzel yorumu almak değerli.
Saygı,Sevgi,Muhabetle
güzel atışlar tebrik ederim tüfeğe alışınca 5 lisini yaparsın..
İnşallah daha uzun mesafeli 5li seriler cıkartmaya calışıcam.
Burda değerli yorumlarınıza sunmak dileğiyle
Saygı,sevgi,muhabbetle
bende beğendim atışlarda kullandığınız pellet ve dürbün nedir dürdün nedir
cok ıyı grub sılahın zaten lw ıkı atıs daha yabsan grubun bozulmazıdı dıye dusunuyorum , zaten at 44 pıyasası saat gıbı ıslemesı kalıtesi fiyatı bakımndan atesli pıyasasındakı AK 47 kalasnıkof ayarında bence Saygılarımla.
tebrikler
AT44 biraz sans isi.İsabetli silaha duserseniz cok guzel isler cikarabiliyorsunuz.Sanirim sizde o sanslilardan birisiniz
Guzel grupman ellerinize saglik.Simdi 50m ve uzerini bekliyoruz
AT44 biraz sans isi.İsabetli silaha duserseniz cok guzel isler cikarabiliyorsunuz.Sanirim sizde o sanslilardan birisiniz
Guzel grupman ellerinize saglik.Simdi 50m ve uzerini bekliyoruz
AT44 pellet seçiyor sanırım. Ben bugün ilk defa uzun mesafe atışları yaptım ve dürbünüm yetersiz olmasına rağmen 80 metreden hiç kaçırmadan kırdım şişeleri peşpeşe. JSB straton ile attığımı vuruyorum. Ama özellikle gamo hunter norica gibi pelletler hedeften şaşıyor ayrı noktalara gidiyor. İlerde AA510 almayı düşünüyordum ama bugünden sonra vazgeçtim. AT44 e mobilyacı akrabama kaliteli bir kundak yaptırıp kullanacağım. Birde bana gelen AT44 ihraç edilen AT44 lerden sanırım. 50 metrede tek delik yapıyor JSB straton ile.
İnce mehmet te fena değil. En kötü norica ban. Biri anyaya gidiyor biri konyaya.
tüm yorum yapan ve aynı hobiyi dostluk içinde sürdüren arkadaşlarıma teşekkür ederim.
pellet : rws superfield 15,9 gr
dürbün : Nikula 4-16x50 Dürbün
Tabi bence iş tüfekde bu at44 sahip olduğum için şanslıyım.
Uzun mesafe atışları için bende güzel yorumlarınızdan sonra gün sayıyorum.İnşallah yakın zamanda sizlerle paylaşıcam.
Tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler