ben yarın sabahtan mekana gidiyorum, görüşmek üzere
30 Ağutos 2012 "Bence Kesin Kutlamalıyız" Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi keyfiniz bol olsun.Özledim buluşmaları valla.Yarın çalışıyorum ama hafta sonu alandayım
-
Bende bir mani cıkmaz ise katılırım...
Bu arada,Erdem , Erdinç ve Ömer in Yeni AA ları hayırlı olsun.güle güle kullansınlar.. -
Yarınki buluşmada herkese isabetli atışlar. Erdem, Erdinç ve Ömer Abi; yeni Air Arms'lar hepinize hayırlı olsun. Darısı başıma inşallah.
-
Herkese iyi eğlenceler. Evi düzenlemeye devam. Air Arms'lar hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bir tane daha kafasız bebek çıktı. Onu da ilk buluşmada getireceğim.
-
Herkese iyi eğlenceler. Evi düzenlemeye devam. Air Arms'lar hayırlı uğurlu olsun. Bu arada bir tane daha kafasız bebek çıktı. Onu da ilk buluşmada getireceğim.
Abi evde sanırım Terminatör var!!! Saygılar -
Erdem Abinin Yeni tüfeğini bugün gördüm ve gayet şık duruyodu.benim alana geldiğimde toplanmaya başlamışlardı. Ben halen alandayım ve AA yı sınıyorum..Tüfek gayet güzel ve kaliteli Yasin gelince bi cronaya sokacağım hepinize teşekkür ederim. Resim anca yarına artık.
-
Abi evde sanırım Terminatör var!!! SaygılarMehmet, kız oyuncaklarla oynarken birşeyler bozulunca bana getiriyor, ben yapayım derken elimde kalıyor. Eskisi gibi sağlam değil hiçbir şey.