benim torpedo 155 tüfeğim ile 1500 ün üzerinde atış yaptım.fakat bu pellet uçarmı uçmazmı diye aklıma bu soru takıldı.aldım bi 500 lük kutu oda av bayisinin tavsiyesiyle tanıdık olduğu için fazla bişey diyemedim.cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
benim torpedo 155 tüfeğim ile 1500 ün üzerinde atış yaptım.fakat bu pellet uçarmı uçmazmı diye aklıma bu soru takıldı.aldım bi 500 lük kutu oda av bayisinin tavsiyesiyle tanıdık olduğu için fazla bişey diyemedim.cevaplarınızı bekliyorum.
Saygılar.
Neden atılmasın ki atılır, belki bu magnum tüfeğe hafif gelebilir 13,49 grain. Yaylılarda 16 grain üstü yaya zarar verebilir diye okumuştum.
ne bileyim işte sonuçta torpedo işte tüfeğin gücüne diyecek yokta uçururmu saçmayı diye endişe ediyorum 25 tl verdim çünkü kutusuna az para değil.
torpedo güçlü olupta at44den güçlü değil ben at44le en iyi verimi 13.43 ile alıyorum
torpedo güçlü olupta at44den güçlü değil ben at44le en iyi verimi 13.43 ile alıyorum
hah işte bana böyle bir cevap lazım sağolasın kardeşim
Ben Hunter 1250 ile 16 grain atıyorum. 13 grain de denedim ama tahribat epey bir düşüyordu grupman denemedim ...
Amacım tamamen grupman zaten fazla bi tahribat yapacağımı sanmıyorum .Cevabınız için teşekkür ederim.
Amacım tamamen grupman zaten fazla bi tahribat yapacağımı sanmıyorum .Cevabınız için teşekkür ederim.
İyi bir grupman yapmak istiyorsan; Fx 5,52 (Piyasada yok sanırım şu an ama bulabilirsen 1 numaradır), olmadı AA 5,52 16 Grain tavsiye ederim. Onlarda olmadı RWS Super Field içinde baya iyi diyorlar ...
abi malum zonguldak burası adama sorsan havalı tüfek nedir diye boncuklu tabanca der.onları hususi araştırdım bitek crossman pointed var onuda içinde 175 tane var 15 tl kıyıpta veremem ben o paraya.maalesef keşke onlardan olsada alsak.
abi malum zonguldak burası adama sorsan havalı tüfek nedir diye boncuklu tabanca der.onları hususi araştırdım bitek crossman pointed var onuda içinde 175 tane var 15 tl kıyıpta veremem ben o paraya.maalesef keşke onlardan olsada alsak.
Fx 5,52 de 500 tane var fiyatı piyasada bulunduğu zamanlar 30-45 tL arası değişiyordu. AA 5,52 piyasada var şu an fiyatıda 200 lük paket 15-20 tL arası değişiyor tabii + kargo ...
abi biz gene jsb ye devam
Bir düzeltme yapacağım. Air Arms Diablo Field Heavy 5.52 18 grain ve 250 lik kutularda satılıyor. Söylediğim ve hatırladığım kadarıyla 16 grain değilmiş üzgünüm. Aklım hep Fx lerde olduğu için tutturduk bir 16 grain gidiyor ...
Crosman internette 10 TL, 5kutu alırsan kargo ücreti de bedavaya geliyor, crosmanın 250 tanesi 14 TL ye geliyor.
evet ilk baŞTA aklıma yatmadı bu internet alışverişi ama şimdi hemen hemen her alışverişim internetten