Bence yorum yapmadan biraz araşdırın ben hiç namlusu kırılan stoeger görmedim stoeger sadece yay kırması meşhurdur birde ağşap kundaklarda sorun oldu tavsiyem sentetikdir benim çabam sadece insanları yanlış yönlerdirmemek kalite konusunda Striker ile x 50 kıyaslama teklifim hala geçerli buyrun kendi gözlerimizle görelim saygılar .
nasıl bi mantık kuruyorsunuz anlamış değilim 200 tlik silah ile 500 tlik silahı kıyaslıyosunuz bu arada biraz siz araştırın stoger x20 suprresorların namlusu dökme bu yüzden kırılan belki kırılan fazla oldu çatlayan okudum forumlarda yabancı forumlarada bakarsanız bir zahmet....
bu da sizin baska bir forumda görmediğiniz duymadınız mevzu ya aynı kişi değilsiniz ya da erken unutkanlık başladı bilemiyorum
Alıntıİnternetde Suppressor araşdırıyordum namlu konusunda endişelerim vardı kurma esnasında kavrayıp güç uygulandıgı kısmın içi boş döküm oldugunu öğrendim uzun vadede ve hor kullanım sonucu bu döküm kısım kırılma ihtimali yüksek gözüküyor hele benim gibi eşek şansı olan birinin elinde kesin kırılır iyiki acele edim Suppressor almamışım onun yerine yine X20 combo almayı düşünüyorum .
aşagıda online satış yapan bir stede Suppressor namlusu catlayan bir arkadaşın yapdıgı yorumlara rasladım .
Alıntı sahibi: link=topic=15611.msg133424#msg133424 date=1346581835
Mehmet ERÇELİK (03.04.2012 23:46:53)
çok güzel bir tüfek gerçekten dört dörtlük ama bende bi sıkıntı oldu tüfeğin namlusundaki sert plastik döküm, kurma kolunun ordan çatlama yaptı fabrikaya gönderdim değişim yapıp yeni tüfek gönderdiler. fakat gelen tüfektede gene aynı yerden çatlama yaptı. Tüfek çok güzel gerçekten ama alacak olan arkadaşların bunu dikkate almalarını öneririm.
Benim savunmam hatsanın tetik olsun mekanizma olsun stoger den biraz daha iyi olmasıdır benim ne hatsanla bi akrabalığım var ne de stoegere karşı bir kinim ki ben zaten insalara x20 nin güzel tüfek olduğunu söylüyoırum sadece işçiliği zayıf
stoger x20 bu işin ehli bir kişinin dediğine göre replika bir silahdır daha önce araştırdım araştırmadan da kimseye bişi yazmam.....