Kusura bakmayın hocam dediğim gibi bilemiyorum yardımcı olmak içindi.Bu arada şimdikilerde tıpa felan yok yani :):)
Ekol Fırat Magnum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
olurmu abi ne kusuru ama bi av bayisine gittim namlusunda kırmızı tıpa vardı biraz dar olanından heralde eski veriyonuydu
-
Anladım, ben internetten alış verişte yapmam şimdi Ankarayı gezeceğiz iş çıktı
İyi akşamlar...
-
sanada iyi akşamlar abi
-
Bende uzun bir dönem bu ses tabancalarını çok sevdim hatta halen bir tane vardır. Tabancalara aşıktım doğrusu taa ki gerçeğini elime alana kadar. İnsan gerçeğini eline alınca sanıyor ki "attığımı vururum", "zaten tepmede yok tüfekte neymiş" gibisinden düşünüyor. İlk atışımda silah elimden fırlıyordu ki kullandığım silah 9 mm Glock du ve oldukca az tepen bir silahtır. Dayım 20 mt öteye 100cmx100cm boyutunda bir hedef koydu ve "hadi keskin nişancı bunu vur bakalım" dedi. Bende yerden 3-5 tane taş aldım ve hedefe attım "ben bunu taşla bile vururum" diyerekten güldüm ki taşların hepsi hedefe isabet etmişti. Neyse silahı aldıktan sonra 3 şarjör attım dediğim gibi ilk atışta silah elimden fırlıyordu. 3 şarjörden sadece 12 tanesi hedefi bulmuştu. O gün bu gündür sevmem silahları : ). Ha şimdi 12 de 12 vururum 30-40 mt den o ayrı ...
-
Bende uzun bir dönem bu ses tabancalarını çok sevdim hatta halen bir tane vardır. Tabancalara aşıktım doğrusu taa ki gerçeğini elime alana kadar. İnsan gerçeğini eline alınca sanıyor ki "attığımı vururum", "zaten tepmede yok tüfekte neymiş" gibisinden düşünüyor. İlk atışımda silah elimden fırlıyordu ki kullandığım silah 9 mm Glock du ve oldukca az tepen bir silahtır. Dayım 20 mt öteye 100cmx100cm boyutunda bir hedef koydu ve "hadi keskin nişancı bunu vur bakalım" dedi. Bende yerden 3-5 tane taş aldım ve hedefe attım "ben bunu taşla bile vururum" diyerekten güldüm ki taşların hepsi hedefe isabet etmişti. Neyse silahı aldıktan sonra 3 şarjör attım dediğim gibi ilk atışta silah elimden fırlıyordu. 3 şarjörden sadece 12 tanesi hedefi bulmuştu. O gün bu gündür sevmem silahları : ). Ha şimdi 12 de 12 vururum 30-40 mt den o ayrı ...valla ne diyeyim yarıldım aslında gülmekten aslında ses tabancaları bi bakımada gerçek silahlar için bir hazırlık silahıda olmuştur mesela jery mirculek diye bi adam belki tanırsınız s&w un silah antrenörüdür ve dünyanın en hızlı silah atışı yapanıdır you tubede var hatta s&w 617 le dehşet saçıyo bu yüzden maalesefki ülkemizde ses tabanca sı deyince aklailk gelen yok soygun yok hırsızlık yok bilmemne ama bi bakıma doğruda (umarım yanlış anlamazsınız ) bu hale biz getirdik ses silahlarını by yüzden kanunda zorunluluk geldi 2008 de yani işin aslı ses tabancalarını çok yanlış amaçlarla kullanıyoruz (ben değil tabbi )
-
ama insana gerçeklik hissi vermeli turuncu çizgi ile oyuncak gibi duruyo
-
hocam öylede gelde bunu işte kanuna anlat ama artık şerit diye bişey yok.Gördüğünüz şeritli olanlarda bayinin elinde kalmış mallardır almanızı tavsiye etmem.
-
http://www.youtube.com/watch?v=zfTZCu…feature=related sürgüyü çekerken ki şıng sesine hastayım
-
http://www.youtube.com/watch?v=zfTZCu…feature=related sürgüyü çekerken ki şıng sesine hastayım
Hocam sorma o ses beni benden alıyor -
-
samsunda önceden kalma turuncu çizgi yanında ve önünde olmayan kurusıkılar mevcut almak isteyene yardımcı olabilirim
-
özbakan hocam bana ekol viper lazım özelden mesaj atılmıyor mecburen burdan yazdım acaba ekol viper veya ekol fırat magnum (nikelajlı ikiside )elinizde varmı acaba
-
bende yok ama bugün gider bakarım
-
tmm ozaman
-
Fırat Magnum seninde hoşuna gitti değilmi
-
valla hocam o şıng sesini duydukça alasım geliyor napıyim elimde değil
-
sadece blow marka silahlar bulabildim turuncu işareti olmayan
-
yok hocam blow olmaz bi tane vardı blow arıza üstüne arıza çıkardı .
-
bide röhm marka buldum sizin resminizdekinin aynısı
-